Afbeelding

Bodytec Center zoekt kandidaten voor 30 Day After Summer Challenge

lopende zaken

DELFT – In twintig minuten een full body workout. Voor mensen die weinig tijd hebben, maar wel graag hun conditie en gewicht op peil houden, is het concept van Bodytec Center Delft een uitkomst. Voor een onvervalste 'afvalrace' worden kandidaten gezocht.

Personal trainer Kenny Oosterhoff van Bodytec Center legt uit hoe Bodytec werkt: "Mensen trekken een hightech lichaamsvest en heupgordel met elektroden aan. Dit systeem wordt gekoppeld aan de speciale Bodytec apparatuur. Met behulp van laagfrequente elektronische impulsen worden de spieren gestimuleerd. In bijzonder korte tijd kan met behulp van deze methode spierweefsel worden opgebouwd. Andere effecten zijn een betere stofwisseling, het meer gestroomlijnd raken van onderhuids vetweefsel en een steviger huid." Geen wondermiddel, maar wetenschap in een zeer praktisch toegepaste vorm.
Afhankelijk van de wensen van de gebruikers kunnen afzonderlijke spiergroepen meer of minder belast worden. Verder kunnen er verschillende oefeningen gedaan worden in het Bodytec Center om de verbranding op gang te brengen. Alles gaat in nauw overleg met de personal trainers, die zeer betrokken zijn bij hun cliënten.
Het Bodytec Center is sinds een maand geopend, maar nu al een groot succes. Om dat te vieren, start deze maand de 30 Day After Summer Challenge. Oosterhoff zoekt tot en met maandag 12 september tien mannen en tien vrouwen die binnen dertig dagen tijd zoveel mogelijk willen afvallen. Ze nemen deel aan tien Bodytec-sessies. Wie het meeste gewicht kwijtraakt, krijgt een strippenkaart voor 10 workouts ter waarde van 250 euro. Meer informatie: www.bodyteccenter.nl.