Afbeelding

Goed, gezond en gezellig bezig zijn bij SlenderStudio Delft

kijk op de wijk

DELFT – Slenderen is goed voor het lichaam en de spieren. Het mooie aan dit trainingsprogramma is dat het nog ontspannend is ook. Bij SlenderStudio Delft aan de Taj Mahalplaats 6 in Poptahof zien we dinsdagmorgen dan ook louter genietende en tevreden klanten.

Slenderen is goed voor de spieren, legt eigenaresse Anja Heuvelman uit. "Veel dames komen hier voor verbetering van hun gewrichten en spieren. Slenderen is bovendien ondersteunend bij het lijnen en het sporten." Slenderen is een vorm van beweging zonder overbelasting van de spieren, waarbij zes bewegingsbanken het voornaamste werk doen. Om de tien minuten wissel je van apparaat. Het is volgens Anja niet zo dat je ervan afvalt. "Ik ga daarover geen sprookjes vertellen. Wel is het zo dat je je er fitter door voelt, omdat het je spieren activeert."
Ten onrechte heerst nog weleens het idee dat slenderen echt iets voor oudere dames is. Onzin, benadrukt Anja. "Er komen hier ook veel jonge dames, vooral op de maandagavond en dinsdag- en woensdagmorgen, maar ook een aantal heren komt hier graag slenderen. Zij komen hier bijvoorbeeld vanwege medische klachten als reuma, artritis of MS. Want ook voor hen werkt slenderen verlichtend voor hun spieren. Ik hoor sowieso vaak van klanten terug dat ze het echt merken als ze even niet zijn geweest. Dan vinden ze het heerlijk dat ze weer even kunnen slenderen." En soms verdwijnen hun klachten al gauw als sneeuw voor de zon.

Twee jaar
SlenderStudio Delft viert binnenkort het 2-jarig jubileum. Anja Heuvelman kijkt tevreden terug op die twee jaren, waarin ze steeds meer klanten zag komen - en die tevreden naar huis zag gaan. "We hebben hier een relatief kleine, maar hele gezellige studio", zegt ze. "Want ook die gezelligheid is hier heel belangrijk." Een bezoek aan SlenderStudio Delft is goed voor lijn en spieren. "Maar klanten komen hier ook voor het sociale aspect. De koffie en thee staan altijd voor hen klaar."

Gratis proefles
Meer weten? Kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles – zonder verplichting, bel naar 06-37316253.