De nieuwe cross-over C-HR van Toyota.
De nieuwe cross-over C-HR van Toyota.

Cross-over C-HR moet hoge ogen gooien voor Toyota

advertenties

REGIO – Na de introductie van de hagelnieuwe Toyota Prius, volgt in november de C-HR. Een auto waar inmiddels de vanafprijzen van bekend zijn gemaakt.

Instappen in de Toyota C-HR kan vanaf 24.495 euro. De Toyota C-HR is een fris ogende cross-over, die valt in de klasse van Nissans Qashqai. In november staat dit model in de Nederlandse showrooms.
Het is een auto met een 116 pk sterke 1.2-liter turbomotor onder de kap. Verkrijgbaar met zowel een handbak als met een CVT-automaat. De C-HR Hybrid is een variant die zijn aandrijflijn deelt met de Prius. Onder de kap een 122 pk sterke combinatie van een benzine- en een elektromotor, goed voor een gemiddeld verbruik van 3,7 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 85 gram.
Ook deze variant moet nog dit jaar in de showroom staan. Deze auto kan dan nog profiteren van een gunstig bijtellingstarief. Voor deze Toyota C-HR Hybrid moet minimaal 29.495 euro neergeteld worden.
De Toyota C-HR Hybrid wordt op de markt gebracht in vier uitvoeringen, te weten de Comfort, de Dynamic, de Executive en de Premium.

Toyota DIGO
www.toyotadigo.nl