Afbeelding

Jet Sol is Van de Kaart in Delft

Algemeen

DELFT - In het TV West programma Van de Kaart gaat Jet Sol de uitdaging aan om een kaarsrechte lijn af te leggen door de regio. Onderweg ontmoet zij bijzondere mensen en bezoekt ze markante plekken. In de aflevering van donderdag 22 september  is het team van Van de Kaart in Delft.

De lijn start op de Delfgauwseweg en loopt via de TU-campus naar het Kruithuis aan de Schieweg. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat presentatrice Jet Sol op pad. Dwars door huizen, struinend door straten en klimmend over schuttingen ontmoeten ze opmerkelijke mensen uit de regio. Een programma met bijzondere verhalen en hilarische situaties. Bij het eindpunt wachten Jet en haar team een groots welkom.

Op eenzame hoogte
Het is bloedheet, maar gelukkig wordt Jet in Delft hartelijk ontvangen. Onderweg hangen kijkers uit het raam om haar de weg te wijzen. Een buurtbewoner tovert een knalroze luchtbed te voorschijn. Ternauwernood blijft Jet erop zitten…
Onderweg ontmoet ze de Delftse Ingrid die een heftige tijd achter de rug heeft. Haar zus overleed aan een medische misser en zelf viel ze met een maagverkleining maar liefst zestig kilo af. Nu is ze op zoek naar een baan en Jet helpt haar een handje. Ook gaat het team over de TU-campus. Hier ontmoeten ze onderzoeker Fred die hen meeneemt naar het dak van het EWI-gebouw. Een prachtig uitzicht over Delft! Hij vertelt over zijn onderzoek naar opsporing van wapens onder kleding. Als Jet bijna bij haar eindpunt is, ligt er nog een 'klein' obstakel in de weg: de Schie… Wordt dat zwemmen voor het camerateam?

Nodig Jet uit
Iedereen in de regio kan zich aanmelden als eindpunt van een aflevering van Van de Kaart. Nodig Jet uit om je straat, brommervrienden, brei club of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen. Geef je op door een mailtje te sturen naar vandekaart@omroepwest.nlVan de Kaart met Jet Sol is elke donderdag vanaf 17.00 uur te zien op TV West (herhaling elk uur tot vrijdagmorgen). De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.