Patrick van Vliet (links) en salesmanager Bas Wassenaar van Wittebrug Delft.
Patrick van Vliet (links) en salesmanager Bas Wassenaar van Wittebrug Delft.

Wittebrug Delft: nu ook voor ŠKODA

advertenties

DELFT – Bij Wittebrug Delft bent u nu welkom voor alle officiële onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van Volkswagen, SEAT en nu ook ŠKODA.

Patrick van Vliet, servicemanager van Wittebrug Delft: "ŠKODA is een merk met een rijke geschiedenis en behoort al enige tijd tot de Volkswagen Groep. Wij hebben onze werkplaats inmiddels uitgerust met alle benodigde apparatuur en onze technici hebben een uitgebreide ŠKODA-scholing genoten. Wij zijn dus volledig uitgerust om iedere ŠKODA in topconditie te houden."

Economy Service
Een jaar geleden is, na de sluiting van autobedrijf Stejer, SEAT al toegevoegd aan het servicepakket van Wittebrug Delft. Voor Volkswagens ouder dan vijf jaar heeft Wittebrug Delft ook het Economy Service concept. Hierdoor kunnen eigenaren van oudere Volkswagens hun auto in goede conditie houden met voordelig dealeronderhoud.
Bas Wassenaar, salesmanager van Wittebrug Delft: "Bij Wittebrug Delft hebben wij een grote keuze in jong gebruikte occasions, waarbij wij ons specialiseren in de merken die wij ook onderhouden. Daar liggen ons hart en expertise immers."
Daarnaast bent u voor een nieuwe Volkswagen, SEAT en ŠKODA ook bij Wittebrug aan het goede adres. "Ik nodig alle Delft op Zondag lezers van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom."


Wittebrug Delft
Energieweg 5
2627 AP Delft
(015) 261 93 41
www.wittebrug.nl