Sport 2000 heeft alle spullen in huis om ook het komende sportseizoen beslagen te ijs te komen.
Sport 2000 heeft alle spullen in huis om ook het komende sportseizoen beslagen te ijs te komen.

Grote keuze en kundig advies bij Sport 2000

sport

DELFT – De vakantie is voorbij, tijd om weer in actie te komen. Sport 2000 heeft gelukkig weer alles in huis om sportief aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Na een relaxte zomervakantie is het heerlijk om weer eens in beweging te komen. Talloze sporters staan bovendien weer aan de vooravond van een gloednieuw sportseizoen. Voor hen is het fijn dat de drie vestingen van Sport 2000 in onze regio, in Delft, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs, ook de komende tijd weer een grote keuze en collectie hebben.
Naast de ruime keuze staat Sport 2000 bekend om het professionele en deskundige advies. "Dat is, bij de aanschaf van sportartikelen, enorm belangrijk", zegt Victor Wijtman, eigenaar van de drie Sport 2000-vestigingen in de regio. "Kennis en kunde moet bij het personeel hoog zijn – en dat is bij ons het geval. Door de juiste producten te gebruiken, is de kans op blessures stukken kleiner. Dat stukje advisering in combinatie met de grote collectie is wat het verschil maakt. Want Sport 2000 heeft voor vrijwel alle sporten een complete en uitgebreide collectie, met daarnaast een grote collectie casual kleding en schoenen, maar wel met een sportief tintje." Bij Sport 2000 Delft aan het Vesteplein is die schoenenafdeling onlangs verhuisd naar de begane grond.
Omdat de Sport 2000-vestigingen in de regio deel uitmaken van een grote landelijke organisatie, kan het profiteren van lagere inkoopprijzen en gezamenlijke acties. "Verder beschikken we daardoor soms over modellen die speciaal voor Sport 2000 zijn gemaakt."
Iedereen zou komende tijd beslist eens bij Sport 2000 binnen moeten stappen, besluit Victor Wijtman. "Zodat je hier het juiste product kunt vinden waarmee ze het lekkerst en comfortabelst sporten."
Meer weten? Kom gerust eens langs of kijk op www.sport2000.nl.