Osteopaat Sasha Goulooze
Osteopaat Sasha Goulooze

Op zoek naar de onderliggende oorzaak bij Paramedisch centrum Goulooze

vaste rubrieken

DELFT - Hoe komt het dat een klacht steeds terugkeert? Dat is de vraag die osteopaat Sasha Goulooze keer op keer stelt. Met haar behandelingen gaat ze op zoek naar de onderliggende oorzaak van fysieke klachten.

Chronische liesblessures of steeds vastzittende schoudergewrichten. Het zijn klachten die Osteopaat Sasha Goulooze regelmatig tegenkomt en behandelt. "Bij de osteopathische behandeligen richt ik me vaak op andere plekken in het lichaam dan de streek waar de klacht zich manifesteert. Dat komt doordat de organen in vliezen een ophangsysteem aan de wervelkolom hebben. Verstoringen op het vliezenniveau kunnen zich hierin openbaren. Dat is vaak dus op een heel andere plek."
In Paramedisch centrum Goulooze in Delftstede behandelt de osteopaat patiënten met uiteenlopende klachten zoals migraine, whiplash, sportblessures of huilproblemen bij baby's. "Bijzonder vind ik dat wanneer je het hele systeem van een patiënt ontspant en weer flexibel maakt, er soms ook emoties loskomen. Mensen voelen ineens weer hoe een bepaalde stressvolle situatie was en laten dit tijdens de behandeling los."
Goulooze is vooraf altijd duidelijk over haar behandelingen. "Binnen vier behandelingen is zeer vaak een positief resultaat te behalen. Als dat niet werkt adviseer ik dan ook om niet verder door te gaan." Osteopathie kan volgens Goulooze ook ondersteunend werken bij ziektebeelden die met reguliere medicijnen worden behandeld. "Ik kan bijvoorbeeld iemand met reumatische klachten ondersteunen door te zorgen voor zoveel mogelijk flexibiliteit en mobiliteit."
Goulooze (van oorsprong fysiotherapeut) is zich na haar studie osteopathie blijven bijscholen. "Ik heb net weer een nascholingscursus over de orthomoleculaire voedingsleer gevolgd. Supplementen schrijf ik niet voor maar ik kan wel adviseren. Veel mensen krijgen niet de drie ons groente per dag binnen die het Voedingscentrum adviseert en bouwen zo een tekort op. Supplementen kunnen dan helpen.
Met haar ruime ervaring en steeds groeiende kennis kan Goulooze echt meedenken met haar patiënten en de oorzaken van hun klachten in een kortdurende behandelperiode grondig aanpakken.

Paramedisch centrum Goulooze
Telefoon: 015 212 67 22
Website: www.pmc-goulooze.nl