'Jongste bediende' Merijn van PLUS Tanthof kreeg de eer om het lintje door te knippen en zo de vernieuwde winkel te openen.
'Jongste bediende' Merijn van PLUS Tanthof kreeg de eer om het lintje door te knippen en zo de vernieuwde winkel te openen.

Heropende PLUS Tanthof overladen met lof en complimenten door winkelend publiek

lopende zaken


DELFT – Na bijna twee weken dicht te zijn geweest ging PLUS Tanthof op dinsdag 16 augustus weer open voor het winkelend publiek.

Ondernemer Henk van der Ster keerde begin dit jaar, na vijftien jaar elders werkzaam te zijn geweest binnen het PLUSconcern, terug op het oude vertrouwde nest aan de Bikolaan. De supermarkt die hij aantrof, voldeed in zijn ogen echter niet meer aan de eisen van de huidige tijd. En dus moest de zaak van binnen volledig op de schop.
"De vernieuwde winkel is logischer en ruimer ingedeeld", brandt Van der Ster los. "We hebben de broodafdeling uitgebreid met producten van Bakker Roodenrijs en Banketbakkerij Stoffer. De nieuwe vleesafdeling is een stuk groter en we snijden onze vleeswaren weer zelf. Echt, je kent de winkel niet meer terug." Bij de herinrichting zijn ook de personeelsruimtes en kantoren onder handen genomen, zodat die er ook weer jaren tegen kunnen.
Toen hij na dertien dagen hard werken samen met bedrijfsleider Kim Plooij en het winkelpersoneel klaar stond om de klanten de nieuwe winkel te laten zien en ervaren, stond er tot zijn stomme verbazing een rij in de Bikolaan tot aan de parkeerplaatsen bij de Derde Werelddreef. Nog altijd regent het complimenten van de klanten voor de vernieuwde supermarkt.
PLUS Tanthof beschikt over een PLUS Ophaal Punt (POP) waar mensen boodschappen op kunnen halen, die ze via www.plus.nl hebben besteld. Uiteraard kunnen uw boodschappen ook thuis en op de zaak bezorgd worden. En binnenkort start PLUS Tanthof met een expresservice, die binnen twee uur uw bestellingen bezorgt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding