Sterk Glas in de Harnaschpolder
Sterk Glas in de Harnaschpolder

Sterk Glas wil verder groeien vanuit Harnaschpolder

advertenties

DEN HOORN - Van de reparatie van een winkelruit tot een glazen badkamerwand op bestelling: Sterk Glas, aan de Vrij Harnasch 114D, heeft de vakmensen in huis om maatwerk te leveren.

Sinds de oprichting in 1921 is Sterk Glas een begrip in Den Haag. Glasherstel en -renovatie maakte het bedrijf groot met klanten als aannemingsbedrijven woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en natuurlijk particulieren. Ook klanten buiten Den Haag uit Delft en Midden Delfland weten Sterk Glas inmiddels te vinden. Het bedrijf nam in 2013 een nieuwe stap en verhuisde naar de Harnaschpolder. "We zitten nu in het hart van de metropool en kunnen vanuit deze centrale locatie onze klanten makkelijk en snel helpen", vertelt eigenaar Martijn Ramekers.

Maatwerk
Sterk Glas is uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio en kan door de ruime voorraad snel leveren bij schades. In noodgevallen geldt volgens Martijn Ramekers dan ook: "Vandaag gebeld is vandaag hersteld." Sterk Glas wil nu haar markt verbreden met maatwerk glasprojecten zoals keukenwanden, hardglas douchewanden en hardglazen deuren. Door de lange bedrijfstraditie is daarvoor veel kennis aanwezig bij de vakmensen. Standaardwerk is er niet bij. "Wij komen altijd langs om de maten op te nemen, maken duidelijke afspraken en geven onze klanten een eerlijk advies. Wij leveren maatwerk voor een standaardprijs."

Telefoon: 070 323 30 45
Website: www.sterkglas.nl