Verkoper Mitchel Roos toont dat het aanbod private-lease en financial private -lease occasions bij DIGO autobedrijven werkelijk overweldigend is.
Verkoper Mitchel Roos toont dat het aanbod private-lease en financial private -lease occasions bij DIGO autobedrijven werkelijk overweldigend is.

Toyota Yaris Hybrid = zuinigst volgens ANWB Zuinigheidstest met 1 op 20,2

advertenties

DELFT – Het Autobedrijf DIGO aan de Reinier de Graafweg en Vakgarage DIGO aan de Motorenweg zijn al jaren een begrip in de regio Delft. DIGO bestaat al ruim zestig jaar.

Niet alleen heel sterk in het merk Toyota, maar ook op het gebied van occasions van alle andere denkbare merken heeft DIGO gedurende het hele jaar altijd veel acties en kortingen op nieuwe, maar met name gebruikte auto's.
De verkiezing van de ANWB als zuinigste auto heeft de enorm populaire Yaris nog meer in het zonnetje gezet. "De vraag is groot en daar hebben we met de beide vestigingen goed op ingekocht", vertelt verkoopleider Ton van Langeveld. "We hebben op dit moment ruim veertig Yaris-exemplaren in onze voorraad. Allemaal interessant en met name de heel jonge exemplaren van 2015 en 2016 zijn in onze actie wel tot 5.000 euro onder de nieuwprijs met bijvoorbeeld slechts 12.000 kilometer gereden."
En hij gaat verder: "Maar we hebben ook een uitgebreid assortiment nieuwe private-lease auto's staan, Yaris, Aygo en diverse andere merken en modellen, leverbaar vanaf 199 per maand! Maar ook vele heel jonge VW Polo's, Peugeots 108 en diverse andere merken, die u als Financial private-lease al voor 119 euro per maand rijdt!"
Deze acties zijn geldig zowel op de locatie aan de Reinier de Graafweg 2A als die aan de Motorenweg 25. "We hebben de laatste jaren een enorme groei waargenomen in de verkoop van occasions", vertelt Ton van Langeveld verder. "Wij verkopen in de twee vestigingen nu zo'n 1.500 occasions per jaar. Dat zijn er gemiddeld zes per dag."
Telefoon: (015) 515 00 21. Internet: www.digodelft.nl.