De showroom van Roots Autoservice, vol met goede occasions.
De showroom van Roots Autoservice, vol met goede occasions.

Jonge top-occasions, de showroom van Roots Autoservice staat er vol mee

advertenties

PIJNACKER – Roots Autoservice is een universeel autobedrijf in Pijnacker met een historie die 32 jaar terug gaat. Al die jaren is dit een goed adres voor een betrouwbare occasion. Ook op zoek naar een eerlijke, gebruikte auto voor een nette prijs? Breng dan een bezoek aan de showroom van dit bedrijf aan de Overgauwseweg 65 in Pijnacker.

In de showroom staan altijd zo'n vijftig jonge, goed onderhouden occasions. "Daar staat men nog wel eens van te kijken", zegt eigenaar Joop Wortelboer. "Doordat de verkoop tegenwoordig veel via het internet gaat, is ons bedrijf bij de mensen in Delft en zelfs in Pijnacker niet altijd bekend. Maar in de showroom dus altijd zo'n vijftig auto's van twee tot acht jaar oud, met lage kilometerstanden van 10.000 tot 70.000."
Roots Autoservice doet veel zaken met gerenommeerde autodealers. Bij die autodealers worden jonge occasions opgekocht. Heel geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tweedehands, maar wel degelijk goed en luxueus willen rijden. "We hebben goede contacten met onder andere drie tot vier officiële Mazda-dealers", zegt Wortelboer. "De vrij recente modellen CX5 en CX3 van Mazda worden veel nieuw verkocht en op deze modellen worden veelal eerste-eigenaar-auto's ingeruild, die wij dan overnemen van de dealers in de regio."
Joop Wortelboer gaf al aan dat de verkoop van occasions tegenwoordig veel via het internet gebeurt. Even de handeling via het internet afhandelen en je kunt de auto zo meenemen bij Roots Autoservice vandaan. "Tegenwoordig is het inderdaad sneller om klanten via het internet te vinden", gaat hij verder. "Dat gebeurt natuurlijk op landelijke schaal, want ook iemand aan de andere kant van ons land kan de website bezoeken. Maar het klantcontact blijft belangrijk. Daarom hebben we om de zo veel tijd een autoshow, altijd heel gezellig, met veel mensen over de vloer. Bij zo'n autoshow verkopen we soms wel eens zes tot acht auto's. Op één dag!"
Roots Autoservice is 32 jaar geleden begonnen als Auto Jowor. Zeven jaar geleden, bij het 25-jarig jubileum, is de naam veranderd. Het bedrijf ging terug naar zijn roots en de toespeling naar de naam van de eigenaar is natuurlijk ook heel duidelijk. "Wij staan voor iedereen klaar die ook maar iets van of over een auto wil weten. Dat is wel zo leuk in een tijd dat iedereen met zijn laptop of iPad op schoot zit en vragen heeft wat betreft auto's. Behalve onze verkoopafdeling, hebben we ook een werkplaats waar het onderhoud en reparaties aan alle merken auto's uitgevoerd kunnen worden", aldus Wortelboer.
Kom eens langs, de koffie en een gratis leenauto staat klaar. Telefoon: (015) 369 32 33. Internet: www.rootsautoservice.nl, www.rootsautocrew.nl of www.rootsautoinkoop.nl.