Afbeelding

Auping Plaza Rotterdam-Hillegersberg onder één dak met Frans Mets/de Bedderij

lopende zaken

BERGSCHENHOEK – Met een bezoek aan Frans Mets/de Bedderij aan de Bergweg Zuid 140 slaat u twee vliegen in één klap. Op deze locatie is namelijk tevens Auping Plaza Rotterdam-Hillegersberg te vinden.

Dit familiebedrijf ontstond in 1960 in Rotterdam aan de Zwartjanstraat en groeide in de jaren 1970 uit tot de 'Bar- en Barkrukkenspecialist van Nederland'. In 1981 nam de familie Mets een naburige beddenspeciaalzaak over, die volledig werd gerestyled tot De Slaapshop onder leiding van zoon Ron Mets. In 1986 werden de grenzen verlegd naar Bergschenhoek en werd aan de Bergweg Zuid een oude boerderij volledig verbouwd tot Bedderij. Deze werd in 1997 uitgebreid met een nieuw pand, dat volledig in het oude geïntegreerd werd. Deze zaak heeft een verkoopoppervlak van 4.700 m2. De meubelafdeling werd van de Zwartjanstraat eveneens overgeheveld naar Bergschenhoek.
Bij Frans Mets/de Bedderij vindt u topmerken als Rolf Benz, Pullman, Tempur, Kuperus, Hülsta, Jensen, Jori en Freistil. Maar daarnaast zitten de gebroeders Frans en Ron Mets niet stil. Ze hebben inmiddels, na een grote inpandige verbouwing, Auping Plaza Rotterdam-Hillegersberg geopend. Bij Auping Plaza treft u het complete assortiment Auping-producten aan: van bedden en boxsprings tot kussens, dekbedden en bedtextiel. De gebroeders vertellen enthousiast: "De laatste tien jaar is onze hele organisatie qua niveau en presentatie van merken en modelvoering en ook qua service naar een hoger peil gegaan. Onze klanten zoeken de gezelligheid in huis,maar kiezen daarbij wel voor kwaliteit. Ze beleggen graag in de aankleding van hun huis, waar ze toch het grootste deel van de dag doorbrengen. Men kan bij ons in alle rust de vele mogelijkheden bekijken en desgewenst een vakkundig en passend advies krijgen."