Afbeelding

KlusWijs: de compacte, maar complete bouwmarkt voor klusgrage Delftenaren

lopende zaken

DELFT - Sinds anderhalf jaar is KlusWijs in Delft actief. Aan de Wateringsevest 9 vindt u de compacte, maar complete bouwmarkt van Wim van Leeuwen en zijn team.

De winkel is tegenwoordig weer goed bereikbaar, een opluchting voor de klanten én Van Leeuwen: "De herinrichting van de Spoorzone bezorgt ondernemers niet de makkelijkste periode, maar de grootste overlast is nu wel achter de rug."
Bij KlusWijs kunt u onder meer terecht voor het laten maken van een vaste kast op maat of het stofferen van uw trap met vloerbedekking of vinyl. In de zagerij van KlusWijs wordt al het hout dat u nodig heeft voor uw karwei op maat gezaagd. Maar ook voor verf en schildermaterialen, lampen en verlichting en behang in diverse soorten kunt u met een gerust hart naar KlusWijs gaan. Iedereen vindt hier wel iets van zijn of haar gading, van gereedschappen om te klussen en te tuinieren tot knutselmaterialen en hebbedingetjes voor uw interieur.

Horren
In de zomermaanden schaffen veel mensen horren aan om muggen, vliegen en andere lastposten uit de insectenwereld te weren uit hun huizen. Op dat gebied is van alles te koop, niet zelden ook van mindere kwaliteit. Maar niet bij KlusWijs. "Wij verkopen alleen horren van topkwaliteit. Daar hangt een prijskaartje aan, maar je hebt er heel lang plezier van en het is de investering dus zeker waard", garandeert Van Leeuwen.
KlusWijs Delft is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie: www.kluswijs.nl.