In De Waagschaal is veel moois en bijzonders te vinden.
In De Waagschaal is veel moois en bijzonders te vinden.

Een origineel cadeau of lekker vrijblijvend rondsnuffelen bij De Waagschaal

advertenties

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u een origineel cadeau? Dan moet u beslist ook eens bij antiekhandel 'De Waagschaal' binnen stappen.

Wie in deze winkel aan de Gasthuissteeg 13a komt, kijkt z'n ogen uit. Het assortiment is zeer breed en de prijzen erg aantrekkelijk.
Voor 10 euro heeft u al een leuk setje glaasjes uit begin vorige eeuw. Op het gebied van meubels, zijn er op dit moment aan paar zeer originele opklapbare tafeltjes uit de dertiger jaren en ouder in de winkel te vinden.
Wat betreft klokken, weten velen inmiddels dat die met een gerust hart bij De Waagschaal kunnen worden aangeschaft. De service en de garantie gaan heel ver. Geïnteresseerden hebben een ruime keus uit wel vijftig verschillende modellen. Ook voor reparaties is 'De Waagschaal' een vertrouwd adres - en dat geldt niet alleen voor klokken.
Ria en Hans Cornel heten u van harte welkom en geven u alle ruimte om lekker vrijblijvend rond te snuffelen. "Graag tot ziens bij 'De Waagschaal' in de Gasthuissteeg 13A", laten zij weten.