Komende periode zal Nipius in Maasdijk leegverkopen.
Komende periode zal Nipius in Maasdijk leegverkopen.

Nipius Wonen & Slapen stopt – en houdt leegverkoop

Algemeen

DELFT - Na 48 jaar Nipius Wooncentrum en later Nipius Wonen & Slapen hebben de gebroeders Sjaak en Piet Nipius besloten te stoppen in de huidige vorm.

Nipius is al jaren een begrip in het Westland en omstreken. Vele generaties hebben hun weg naar de Maasdijk weten te vinden. Sinds het uitbreken van de crisis staat de meubelbranche onder druk en heeft ook Nipius moeilijke jaren doorgemaakt. Mede hierdoor hebben de gebroeders Nipius het besluit genomen het roer om te gooien.
Het pand aan het Maasambacht in Maasdijk gaat verder als Home Center Westland. Met de nieuwe opzet als Home Center Westland worden de beschikbare 5000 vierkante meter verhuurd aan woon-gerelateerde concepten, maar ook ondernemers uit aanvullende branches zijn welkom. Een van de eerste huurders is Westland Keukens, die zijn collectie in het najaar van 2016 nog verder uitbreidt met landhuiskeukens.
Om het pand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de consument, wordt er eind 2016 gestart met een aantal woon-gerelateerde concepten. Zo wordt er een slaapspeciaalzaak gerealiseerd, waar klanten diverse boxsprings en matrassenmerken kunnen vinden. Ook op meubelgebied komt er een divers aanbod. Zowel modern, als landelijk, maar ook een lifestyle concept. Kortom: een breed aanbod van stijlen.
Komende periode zal Nipius leegverkopen, dus zult u regelmatig advertenties tegenkomen. De laatste sale-ronden gaan in. De winkel wordt nog meerdere keren aangevuld met de mooiste meubelen en boxsprings. Partijen worden tegen super scherpe prijzen ingekocht. De bekende kwaliteit, waar Nipius voor staat, tegen bodemprijzen. Ga snel langs want dit is uw laatste kans!
Wie interesse heeft in het huren van vierkante meters kan contact opnemen met Van Baar Makelaardij in Naaldwijk.