Het prachtige occasion-aanbod van Autobedrijf Nootenboom.
Het prachtige occasion-aanbod van Autobedrijf Nootenboom.

Occasions van alle leeftijden en prijsklassen bij Autobedrijf Nootenboom

advertenties

NOOTDORP – Bij Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg 29 in Nootdorp bent u aan het juiste adres voor de aanschaf, het onderhoud en eventuele schadereparatie van en aan uw gebruikte auto.

U vindt bij Autobedrijf Nootenboom occasions van alle leeftijden, formaten en prijsklassen. Dat kan gaan om een wat oudere compacte stadsauto of een zo goed als nieuwe SUV. "Indien u een auto bij ons aanschaft, profiteert u van een aantal zekerheden: al onze occasions worden in onze werkplaats grondig geïnspecteerd en eventuele oneffenheden worden in onze plaatwerkerij professioneel gerepareerd", vertelt verkoopadviseur Menno Roeling en hij vervolgt: "Tevens worden alle auto's aangeboden met minimaal zes maanden BOVAG-garantie en dit kan oplopen tot zeven jaar fabrieksgarantie. Ongeacht de leeftijd van de verkochte auto, melden wij u aan voor een gratis Europese mobiliteitservice. Een jaar lang kunt u dus gebruik maken van een gratis pech-onderweg-hulp."
Na de aflevering kan dit autobedrijf zeker ook nog het één en ander voor u betekenen. Tijdens de ruime openingstijden van 8.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom met vragen over uw auto of om eventueel een afspraak te maken voor een reparatie of het onderhoud hiervan. "Voor alle auto's die wij verkopen, kunnen wij het onderhoud verzorgen. Indien wij uw auto mogen onderhouden, verlengen wij kosteloos de mobiliteitservice die wij bij aflevering hebben meegegeven."
Mocht uw auto onverhoopt een beschadiging hebben opgelopen, dan kan Autobedrijf Nootenboom dit in de plaatwerkerij professioneel herstellen. Roeling: "Wij werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Indien u bij de aanschaf van de auto een autoverzekering bij ons heeft afgesloten, maakt u nog gebruik van een aantal extra voordelen. Allereerst kunt u dan profiteren van een scherpe verzekeringspremie. Bij schade mogen wij deze voor u herstellen en krijgt u korting op het eigen risico. Tevens heeft u tijdens de schadereparatie altijd gratis een vervangende auto tot uw beschikking. Kortom: redenen genoeg om voor de aanschaf van uw volgende occasion, een keer bij ons te komen kijken." Telefoon: (015) 310 99 55. Internet: www.nootenboom-nootdorp.nl.