De Amerikaanse/Cubaanse oldtimer waar de monteurs van Delft Autoschade zo trots op zijn. Zittend achter het stuur Damien en staand naast de auto Colin.
De Amerikaanse/Cubaanse oldtimer waar de monteurs van Delft Autoschade zo trots op zijn. Zittend achter het stuur Damien en staand naast de auto Colin.

Van de kleinste tot de grootste schade, Delft Autoschade repareert het

advertenties

DELFT – Hagelschade, een parkeerdeukje, een heel grote schade. Restylen, het richten van het chassis, het kan allemaal gerepareerd en uitgevoerd worden bij Delft Autoschade. In de werkplaats wordt hard gewerkt om schades zo snel mogelijk hersteld en in orde te krijgen.

De economie trekt aan. Of het één met het ander te maken heeft, dat weet Darren Doorenbosch niet. Maar het schade-aanbod bij zijn bedrijf loopt hiermee ook steeds verder op, wordt groter. Inmiddels zo ver, dat het gemiddeld aantal schades dat in een week behandeld wordt op zestien ligt. "We krijgen veel auto's met schade binnen via collega-autobedrijven", zegt Doorenbosch. "Maar de particulieren weten ons ook steeds vaker rechtstreeks te vinden. Met vier man in onze werkplaats werken we met man en macht om de auto's zo snel mogelijk weer hersteld af te kunnen leveren."
Heeft u een kleine schade aan uw auto. Het kan gebeuren. En dat is wel zo vervelend, als er net een lange autoreis naar een verre vakantiebestemming staat gepland. "Kleine of grotere schades, laat ze nog voordat u op vakantie gaat even bij ons repareren", aldus Doorenbosch. "De auto is maximaal twee dagen bij ons in reparatie. Indien inderdaad zo'n wat grotere reparatie nodig is, dan zijn er altijd leenauto's en zelfs leenfietsen beschikbaar. Ook het vervangend vervoer is bij ons dus voortreffelijk geregeld. Overigens hebben we ook een haal- en brengservice."
Naast schadeherstel, is Delft Autoschade ook een goed adres voor de restyling van auto's. Of wat dacht u van de restauratie van oldtimers. Momenteel heeft het bedrijf bijvoorbeeld, via Idenburg Car Solutions, een prachtige Amerikaanse/Cubaanse oldtimer op het terrein staan. Deze is voortreffelijk gerestaureerd en wordt vakkundig onderhouden. Bent u eens bij Delft Autoschade voor de reparatie van uw auto? Werp dan zeker eens een blik en zie zelf waartoe dit bedrijf allemaal in staat is!

Delft Autoschade
Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl