Arina en Belinda in hun winkel met enkele voorbeelden van zelfgemaakte tassen.
Arina en Belinda in hun winkel met enkele voorbeelden van zelfgemaakte tassen.

Creativiteit en originaliteit zijn paradepaardjes van Barosa Fashion

kijk op de wijk

DELFT – Op zoek naar leuke producten om uw garderobe en accessoires- en sieradencollectie aan te vullen? Belinda van Lammeren en Arina van Adrichem bieden in hun winkel Barosa Fashion een bijzondere en originele kledingcollectie aan, gericht op de eigentijdse vrouw.

Momenteel zijn de baggy broeken erg geliefd bij de dames. Bij Barosa Fashion zijn die verkrijgbaar vanaf maat S tot 3XL. Tevens heeft de modezaak een uitgebreide babylijn met rompertjes, pakjes en mutsjes die naar wens bedrukt kunnen worden. Alle kinder- en herenkleding is nu verkrijgbaar met 50 procent korting. In de winkel vindt u verder allerlei leuke geschenkjes en bedankjes voor bijvoorbeeld meesters en juffen en geslaagden. Van oude spijkerbroeken maken de dames onder meer tassen, kleden en kussens, die in de winkel verkrijgbaar zijn.
Daarnaast verzorgt het tweetal diverse workshops. "Naast onze winkel hebben we een ruimte waar we deze workshops kunnen verzorgen", leggen Arina en Belinda uit. "In deze workshops kan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten. Tekstborden maken bijvoorbeeld, waarmee je zelf een bijzonder kunstwerk voor je interieur creëert. Verder kunnen we met hout mooie creaties scheppen, waarmee je je interieur kunt verrijken. Bloemschikken heeft misschien een wat belegen imago, maar de bloemstukken die je bij ons leert maken zijn helemaal van deze tijd." De knutselsessies kunnen desgewenst worden gecombineerd met een gezellige high tea of high wine.
Naast volwassenen kunnen ook kinderen terecht bij Barosa voor een workshop of een knutselgericht kinderfeestje. Deze workshops vinden op woensdagmiddag en zaterdag plaats, de workshops voor volwassenen doorgaans in de avonduren. De jeugd kan canvas beschilderen of beplakken, potten en flessen 'pimpen' en bijzondere mozaïeken maken van een heel bijzonder basismateriaal. "We laten de kinderen cd's aan scherven slaan. Die brokstukken gaan we vervolgens gebruiken in de mozaïeken."
Tot slot wijzen Belinda en Arina graag nog even op het feit, dat het medium Louisa Peereboom op afspraak readings en energiebehandelingen verzorgt bij Barosa Fashion.
Adres: Nassaulaan 155. Meer informatie: tel. 06 – 18889334 (Belinda), 06 – 12398096 (Arina) en www.barosa.nl.