Het team van Fys'Optima staat ook onder de nieuwe naam voor de klant klaar.
Het team van Fys'Optima staat ook onder de nieuwe naam voor de klant klaar.

Fys'Optima Delft: een andere naam, dezelfde kwaliteit

lopende zaken

DELFT – Fysiotherapie Brahmslaan heet voortaan Fys'Optima Delft. Fysiotherapie Brahmslaan begon in 1984 aan de Brahmslaan in Delft. De praktijk groeide en ontwikkelde zich en telt inmiddels vier praktijken op vier locaties.

De naam Brahmslaan zorgde voor onduidelijkheid. Fys'Optima Delft, als naam, bleek de ideale oplossing hiervoor.
Fys'Optima Delft is partner van Fys'Optima, het grootste kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken in Nederland. "Wij zijn er trots op dat wij ons een Fys'Optima-praktijk mogen noemen", zegt fysiotherapeut Willem Liebregts. "We zijn onderdeel van een kwaliteitsnetwerk waardoor de klant verzekerd is van de best mogelijke behandelingen. Bovendien verplicht en stimuleert het ons om altijd uitstekende kwaliteit te blijven leveren." De praktijk begon ooit klein en met enkele behandelmethodes. Het is haast niet meer te vergelijken met fysiotherapie anno 2016, merkt Liebregts op. "De affiniteit met de cliënt is veel groter. Men moet meer oefenen en krijgt gerichter advies, dat ook steeds vaker betrekking heeft op de leefstijl." Het aanbod van behandelmethodes van Fys'Optima Delft is onlangs wederom uitgebreid. In de regio Delft biedt Fys'Optima Delft als eerste de nieuwste behandeltechniek voor chronische peesklachten: Echogeleide Percutane Elektrolyse. EPTE is als behandeling zeer geschikt voor chronische klachten van de achillespees, hielspoor, de runners- of jumpers-knie, tenniselleboog of een peesontsteking van de schouder.
Om het iedereen makkelijker te maken de juiste behandelmethode te vinden, wordt binnenkort de website www.fysoptimadelft. nl gelanceerd. Verder zullen cliënten volgens Liebregts weinig merken van de naamsverandering. "We blijven gewoon dezelfde vertrouwde kwaliteit leveren."
Meer informatie: 015-2565900 of
info@fysoptimadelft.nl