Bedrijfswagen Champion Peter Huizenga van dealer B.V. Automobielbedrijf D.I.G.O. met KiKa-beer bij de Toyota PROACE bedrijfswagens.
Bedrijfswagen Champion Peter Huizenga van dealer B.V. Automobielbedrijf D.I.G.O. met KiKa-beer bij de Toyota PROACE bedrijfswagens.

Nieuwe Toyota PROACE bedrijfswagens gaan op pad voor KiKa

autonieuws

DELFT - Met de nieuwe PROACE Worker keert Toyota overtuigend terug in het MDV-bedrijfswagensegment. Deze wagens gaan komende tijd het land in om KiKa-beren langs te brengen in ziekenhuizen.

Dankzij de meest efficiënte motoren in zijn klasse, persoonlijke service op maat én een indrukwekkend trekgewicht en laadvermogen is de nieuwe PROACE Worker toonaangevend. Bij Toyota dealer B.V. Automobielbedrijf D.I.G.O. is alle expertise aanwezig. Dit dankzij een intensief getrainde Toyota 'Bedrijfswagen Champion'.

Toyota ontzorgt
Achter de Toyota PROACE bedrijfswagens staat dus een stevige dealerorganisatie klaar, die dichtbij de klant staat. Dat wordt onderstreept met standaard 3 jaar/100.000 kilometer fabrieksgarantie en levenslang 24 uur Toyota pechhulp in heel Europa, mits de PROACE in onderhoud is bij de Toyota dealer. Ook een vervangende bedrijfswagen, haal- en brengservice, onderhoud buiten werktijden, bedrijfswageninrichting op maat en financiële oplossingen zijn op voorhand geregeld. Toyota neemt dus alle zorg uit handen, zodat de ondernemer zich kan concentreren op het ondernemen.

PROACE Worker
De PROACE Worker is een ruime bestelwagen in het MDV-segment. Deze versie staat vanaf vandaag bij de Toyota dealers. De wagen heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kilogram en een geremd trekvermogen tot 2500 kilogram. Standaard biedt de bestelwagen plaats aan drie personen en drie Europallets. Hij is bovendien standaard uitgerust met onder meer cruise-control met snelheidsbegrenzing. Toyota levert de PROACE Worker met vijf EURO 6-motoren variërend van 70 kW en 95 pk tot 128 kW en 174 pk en met handgeschakelde en automatische transmissies. Het gecombineerde brandstofverbruik start slechts bij 5,1 liter/100 kilometer: stevige prestaties én brandstofkostenbesparing gaan dus hand in hand.

Vanaf nu te bestellen
Naast de PROACE Worker, introduceert Toyota dit jaar ook de PROACE Long Worker, de PROACE Dubbele Cabine, de PROACE Truck en PROACE personenwagens. Bovendien zal Toyota kort na deze zomer een compacte bestelwagen introduceren in het CDV-segment: de unieke PROACE Compact. Alle PROACE bedrijfswagens zijn vanaf nu reeds te bestellen bij de Toyota dealer.

Samenwerking met KiKa
Bij de introductie van de nieuwe Toyota PROACE Worker werkt Toyota samen met de KiKa. In totaal gaan de 106 onlangs getrainde Toyota Bedrijfswagen Champions met een nieuwe PROACE Worker afgeladen met unieke KiKa-beren langs bij 60 ziekenhuizen in heel Nederland. Toyota Bedrijfswagen Champion Peter Huizenga van Toyota dealer B.V. Automobielbedrijf D.I.G.O. leverde afgelopen week daarom al een doos vol met KiKa beren af bij het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Toyota Nederland heeft samen met ambassadeur van KiKa Dolores Leeuwin bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht veel kinderen verrast met een KiKa-beer.

Toyota D.I.G.O.
T. 015 – 51 500 00
W. www.toyotadigo.nl