Mercedes Vosman van kapsalon Headquarter heeft goede haarproducten voor de zomer
Mercedes Vosman van kapsalon Headquarter heeft goede haarproducten voor de zomer

Maak je kapsel zomerproof bij Headquarter

advertenties

DELFT - Zon, zee, zomer! Heerlijk, maar net als je huid heeft ook je haar heeft wat extra verzorging nodig. Eigenaresse Mercedes Vosman van kapsalon Headquarter geeft tips voor een verzorgd zomerkapsel.

Bij kapsalon Headquarter is duidelijk te merken dat de zomer is begonnen. Het is er een komen en gaan van mensen die goed geknipt op vakantie willen. Het deskundige team is er helemaal klaar voor en geeft iedereen persoonlijk advies.
Eigenaresse Mercedes heeft een paar handige tips. "Plan je bezoek aan de kapper een week voor je op vakantie gaat. Je haar is dan mooi in vorm als je op je vakantiebestemming aankomt en blijft zeker drie weken tot vier weken in vorm. Ook verfbehandelingen hoef je zo tijdens de vakantie niet te herhalen."

Zon en zee
In de zon en zee krijgt ons haar flink wat te verduren waardoor het uitdroogt. Om dit aan te pakken heb je meer nodig dan alleen een gewoon product. Mercedes adviseert daarom de arganolielijn van Agadir. "Deze producten beschermen en verzorgen. Het product bevat naast arganolie ook UV-filters. Het haar blijft daardoor soepel en pluist niet."
Voor vrouwen met lang haar heeft Mercedes een truc in een doosje: de wokkelvormige elastiekjes van Nano Invissibobble voor in een staart of vlecht. "Ze houden je haar stevig in model zonder dat het breekt en laten ook geen knikken achter."
Extra verzorging is in de zomer ook voor mensen met vet haar van belang. De lengte en punten van ons haar worden namelijk niet vet. De shampoo van Wella SP system professional helpt en kalmeert de huid en verzorgd de lengte en punten. Dit is een van de vele producten van Wella die Headquarter gebruikt en verkoopt. "Zowel voor styling als kleurbehandelingen zijn we tevreden over de goede kwaliteit."

Verzorging voor mannen
Naast de producten van Wella is Mercedes enthousiast over het mannenmerk Reuzel. Ik moet toegeven, het is een aparte naam maar dat komt omdat pommades voor mannen vroeger van reuzel en appelsap werden gemaakt. In deze potjes zit geen echte reuzel hoor!" Er zijn drie graduaties op olie & op waterbasis, een speciale shampoo met scrub erin om de pommade makkelijk te verwijderen en een conditioner.
Met deze tips is je haar helemaal zonneklaar. Fijne zomer!

Telefoon: 015 2120504
Website: www.headquarter-delft.nl