John van Oudheusden in zijn nieuwe showroom.
John van Oudheusden in zijn nieuwe showroom.

Scootershop Delft is een deurtje opgeschoven

kijk op de wijk

DELFT – Scootershop Delft is in januari van dit jaar verhuisd naar het huidige onderkomen aan de Vrijenbanselaan. Nou ja, verhuisd… "Ik zat eerst in het naastgelegen pand, maar daar begon ik echt uit mijn jasje te groeien", verklaart John van Oudheusden de reden waarom hij met zijn zaak een deurtje is opgeschoven.

"Toen mijn voormalige buurman besloot te gaan verhuizen met zijn bedrijf, was mijn interesse natuurlijk meteen gewekt. Dat winkelpand heeft veel meer ruimte, zodat ik inmiddels een fatsoenlijke showroom in heb kunnen richten met daarin een goede weergave van mijn scooterassortiment."
Wie bij Scootershop Delft over de drempel stapt, ziet gelijk dat Van Oudheusden dealer is van scootermerk AGM. "Op deze nieuwe scooters zit een garantieperiode van drie jaar. Als er wat met zo'n scooter aan de hand is binnen deze garantieperiode, wordt hij gratis aan huis opgehaald."
De scooterzaak heeft verder diverse andere bekende scootermerken in het assortiment, zoals Sym, Kymco en Piaggio.
Wat de in- en verkoop van gebruikte scooters, brom- en snorfietsen betreft staat Van Oudheusden open voor alle merken. Desgevraagd kan hij tweedehands scooters ook op waarde taxeren.
Naast de handel in nieuwe en gebruikte scooters en brommers kan men bij Scootershop Delft terecht voor het onderhoud van en reparaties aan de gemotoriseerde tweewielers. Van Oudheusden repareert de voertuigen eigenhandig: "Voor een betaalbare prijs. En als er onverwacht bijkomende kosten zijn, neem ik eerst altijd contact op met de eigenaar om hem of haar hierover te informeren. Zo komen mijn klanten niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan." Van Oudheusden heeft dankzij een groot magazijn veel onderdelen op voorraad, wat de wachttijd voor de klanten vaak aanzienlijk verkleint. Ook de haal- en brengservice die Scootershop Delft biedt wordt door de klanten hogelijk gewaardeerd.
Scootershop Delft is gevestigd aan de Vrijenbanselaan 24 in Delft. Openingstijden: maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur; dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur; woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur; en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tel. 015 – 2155391, bij geen gehoor 06 – 24279633. Zie ook www.scootershopdelft.nl.