Probeer de nieuwe Suzuki Baleno nu uit bij Auto Nassau

advertenties

DELFT – Het nieuwste model van het Japanse merk Suzuki heet Baleno. Dit nieuwe model is een aanwinst, een prima aanvulling op de bestaande range met de Celerio, Vitara en S-Cross. Natuurlijk staat de Baleno bij Auto Nassau in de showroom.

Auto Nassau is immers sinds een aantal jaren Officieel Suzuki Service Dealer voor Delft en omstreken. Ook voor reparaties en onderhoud ben je hier aan het juiste adres.
Je kunt hier terecht voor alle nieuwe Suzuki-modellen. "En staat de auto bij ons in de werkplaats, dan kan de klant altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer", geeft Patrick van den Berg aan. "Heel leuk is dat de Baleno, onze nieuwe aanwinst dus, ook voor vervangend vervoer beschikbaar is. Onze klanten kunnen dan alvast kennis maken met deze auto en voor ons is het meteen een rijdend reclame-object. Tevens hebben wij de Celerio en Vitara Turbo Automaat als auto voor vervangend vervoer rond rijden."
In de werkplaats van Auto Nassau wordt gewerkt volgens het VOS-systeem. Dit is een voordelige onderhoudservice en bij iedere onderhoudsbeurt krijg je een Mobiliteitspas. Met pech onderweg ben je daarmee altijd verzekerd van snelle dienstverlening. "De Suzuki Mobiliteitspas is overigens ook in het buitenland geldig, de dekking reikt tot in heel Europa." Is er een airco-systeem in uw auto aanwezig? Laat dit dan regelmatig onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een heerlijk gekoelde auto. "Houd het hoofd koel, ook als je in de auto zit op weg naar een zonnige bestemming", gaat Van den Berg verder. "Laat hem gratis checken en grondig nakijken en ontvang vervolgens van ons advies van wat er verder nodig is. Ook met service en onderhoud aan het airco-systeem zijn wij u graag van dienst." Alle Suzuki-modellen worden standaard geleverd met drie jaar fabrieksgarantie. Ook is Auto Nassau nog altijd hèt adres voor het merk Daihatsu. Ook een merk met die kenmerkende Japanse kwaliteit. Ook voor dit merk geldt de Mobiliteitservice en bij onderhoud en reparatie worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Auto Nassau, hèt bedrijf voor nieuwe Suzuki's, occasions van Daihatsu en alle denkbare andere merken.

Auto Nassau
Lagosweg 9
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl