Johan Meijer voor het pand van Visualls.nl.
Johan Meijer voor het pand van Visualls.nl.

Voor een voortreffelijke keukenachterwand naar Visualls.nl

Algemeen

Het wordt steeds populairder om je keuken een eigen en unieke uitstraling te geven, merken ze bij Visualls.nl. Dit Delfgauwse bedrijf ontwerpt, levert en plaatst keukenachterwanden voor elke keuken.

"Mensen willen graag vernieuwen en iets bijzonders van hun keuken maken", vertelt Sylvia Rietbroek van Visualls.nl. Tot enkele jaren geleden kon dat hooguit door de tegeltjes te veranderen of het werkblad te veranderen. "Maar bij ons kun je echt alle kanten op. Van een heel persoonlijke achterwand met een eigen foto, tot een mooi aluminium in matte lak of een glazen keukenwand in kleur. Mensen willen een strakkere en meer aparte keuken en bij ons kan het allemaal, de diversiteit is enorm. Op onze Facebook pagina zie je heel snel wat er allemaal mogelijk is",
Soms hebben klanten het idee in hun hoofd en voert Visualls.nl die plannen uit. De andere keer komen ze blanco binnen en helpen medewerkers van Visualls ze op weg. "Wij maken vooraf een impressie met de foto van de keuken of de 3D-tekening van de keukenwinkel om te laten zien hoe een bepaalde achterwand zal staan."
Meer weten? Kom gerust langs in de showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw (óók op zaterdag) of kijk op www.visualls.nl en volg ons op Facebook!