Afbeelding

Het Wasmachinehuis heeft en kan meer dan de naam doet vermoeden…

wonen

De naam dekt allang niet meer de lading. Je kan bij het Wasmachinehuis aan het Noordeinde ook goed slagen voor de vervanging van inbouw apparatuur voor in uw keuken.

De showroom is onlangs helemaal verbouwd hierdoor kunnen ze van alles laten zien op het gebied van inbouw, maar natuurlijk ook voor wasmachines en andere vrijstaande witgoed apparaten kunt u daar terecht. Ook hebben ze diverse design apparatuur staan in verschillende kleuren. Als het niet helemaal duidelijk is welk apparaat bij u past en of de goede voorzieningen aanwezig zijn dan komt er iemand bij de klant thuis om de situatie te bekijken en op te meten. Zo wordt voor elke keuken een passend advies gegeven. Dit alles is geheel vrijblijvend. Na het bezoek wordt er een offerte gemaakt waarop wel of niet akkoord gegeven kan worden. De grootste kracht van het Wasmachinehuis is de snelheid en de deskundigheid van handelen. In de meeste gevallen wordt de klant binnen 24 uur geholpen. Het Wasmachinehuis heeft ervaren monteurs in dienst die snel en vakkundig repareren. Indien reparatie niet meer mogelijk is heeft u vaak binnen korte tijd een nieuw apparaat geleverd.
Kortom: een ouderwets bedrijf in een nieuw jasje, waar service nog heel belangrijk is.
Wilt u meer informatie? De showroom op het Noordeinde 54 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie naar 015-2120424 of kijk op www.wasmachinehuis.nl.