De drie kersverse en blije opticiens.
De drie kersverse en blije opticiens.

Specsavers Delft hangt de vlag uit voor drie kersverse opticiens

lopende zaken

DELFT – De vlag hangt niet alleen uit bij middelbare scholieren, maar ook bij Specsavers Delft. Roy van Beerschoten-Arends, Rosie Spijkers en Tanja van Beveren zijn namelijk geslaagd voor hun optiekdiploma.

Voor de winkel aan de Brabantse Turfmarkt poseerden zij vol trots voor een levensgrote schooltas. De kersverse opticiens zijn een waardevolle toevoeging aan het winkelteam van Specsavers Delft, waar professionaliteit hoog in het vaandel staat.
"Dit is een belangrijke mijlpaal voor Roy, Rosie, Tanja én voor onze winkel", vertelt Maurice Baptiste, retailpartner van Specsavers. "Onze klanten kunnen nu maar bij liefst vier opticiens en een optometrist hun ogen laten meten. Bij Specsavers vinden we het heel belangrijk dat alle opticiens in het bezit zijn van minimaal een overheidserkend MBO-optiekdiploma. Alleen medewerkers die in het bezit zijn van dit diploma, mogen zelfstandig uitgebreide oogmetingen verrichten. Op deze manier zijn klanten altijd verzekerd van de beste oogzorg. Wij stimuleren al onze medewerkers daarnaast dan ook opleidingen te volgen, om zo tijdens een carrière bij Specsavers continu door te kunnen leren."
Het van oorsprong Britse familiebedrijf Specsavers opende in 1997 in Nederland de deuren van haar eerste winkel. De snelgroeiende retailketen exploiteert in Nederland inmiddels 121 optiek- en hoorzorgwinkels op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Dit vanuit een missie: kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk maken.