Aad van Winden:
Aad van Winden: "De autoruit snel en vakkundig laten vervangen, dat kan bij GlasGarage Delft."

GlasGarage Delft staat klaar voor collega-autobedrijven

advertenties

DELFT – Een schade aan de autoruit, dat is niet leuk. Voor de particuliere autorijder zeker niet, maar al helemaal niet voor een zakelijke rijder of een bedrijf dat van zijn wagenpark afhankelijk is.

GlasGarage Delft maakt sinds 2003 deel uit van het uitgebreide servicepakket van EDA de Heus. In het begin moest dit nog echt ontdekt worden, maar gaandeweg werd het steeds drukker in de werkplaats. Nu verricht GlasGarage Delft dagelijks werkzaamheden. "Het is een prachtige aanvulling op onze werkzaamheden en ik ben dan ook zeer verheugd dat we dit in zo'n relatief korte tijd hebben kunnen uitbouwen", zegt eigenaar Aad van Winden.
GlasGarage Delft handelt dit soort schades graag af voor collega-autobedrijven, die van de verzekeringsmaatschappij niet mogen repareren of vervangen. En dat kan al binnen 24 uur!
Het bedrijfsonderdeel heeft 95 procent van de bestaande ruiten van alle gangbare automerken op voorraad. Dit betekent dat de beschikbare materialen ruim op tijd in de werkplaats aanwezig kunnen zijn. Hierdoor kan de schade binnen 24 uur worden verholpen. "Het herstellen van ruiten en het vervangen van een complete autoruit, dat is specialistisch werk", zegt Van Winden. "De dagelijkse werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd door een FOCWA-gecertificeerde autoruitspecialist, iemand met het juiste opleidingsniveau. Lopen de werkzaamheden hoog op en is het erg druk, dan spring ik hier ook nog wel bij."
Een particuliere autorijder die zelf de ruit van zijn auto vervangt. Dat komt niet veel voor. Maar ook de meeste autobedrijven zijn hier niet in thuis en kunnen het niet rechtstreeks afwikkelen met de verzekering. Graag wordt dan ook gebruik gemaakt van GlasGarage Delft. "Bijkomend voordeel is, dat wij wel rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij de schade af kunnen wikkelen", gaat hij verder. "We ontzorgen daarmee een collega-autobedrijf, dat op deze manier te allen tijden zijn eigen klant kan blijven helpen. Wij lossen dus eenvoudig het probleem voor onze collega's op. Een fotodossier, waarin foto's van de auto met ruitschade, autoruit-accessoires, het type ruit en de volledig herstelde auto in opgenomen zijn, moeten wij aanleggen voor onze partners. Oh ja en voor ik het vergeet: de meest geavanceerde ruiten, met regen- en lichtsensoren, camera's, verwarming en alle denkbare andere opties, zit gewoon in ons gamma. Dus exact zoals de ruit 'af fabriek' geleverd wordt!"
Heeft u eens schade aan de voorruit van uw auto. Of aan één van de andere autoruiten, inbraak/vandalisme, breng hem dan gewoon langs bij GlasGarage Delft van EDA de Heus. Voor een snelle en vakkundige reparatie en afwikkeling!

GlasGarage Delft
EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 361 09 23
24-uurs: (0800) 12 46
www.glasgarage.nl/delft