De toekomstige bewoners van de woningen in Fase 3B van de wijk Keijzershof in Pijnacker.
De toekomstige bewoners van de woningen in Fase 3B van de wijk Keijzershof in Pijnacker.

Start van de bouw Fase 3B van Keijzershof in Pijnacker

advertenties

PIJNACKER - Op de bouwplaats van nieuwbouwwijk Keijzershof was onlangs één groot feestgedruis vanwege de bouwstart van de laatste dertien woningen, Fase 3B, in deelplan Vogelwijk.

Bouwfonds Property Development (BPD) sloeg samen met de toekomstige bewoners, wethouder Jaap van Staalduine van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en aannemer Adriaan van Erk de eerste paal van deze woningen. De kopers van de Vogelwijk Fase 3A vierden het feestje mee.
Ondanks het weer was het gezellig druk op de bouwplaats van de dertien ééngezins- en twee-onder-één-kapwoningen. Na de ontvangst in een tent en een welkomstwoord, verrichtten toekomstige bewoners Mark en Sandra van den Hoek, met hun dochter Elise, de officiële handeling. Samen met Wethouder Van Staalduine sloegen zij de eerste paal. De middag stond ook in het teken van ontmoeten. Na een toost op een mooie toekomst en een speech kregen de toekomstige buren alle ruimte om nader kennis te maken tijdens de aansluitende borrel en barbecue.
De nieuwe woonwijk Keijzershof ligt aan de rand van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en bestaat uit vier deelgebieden: De Erven, De Boszoom, De Eilanden en Het Centrum. Deelplan Vogelwijk is onderdeel van deelgebied Het Centrum. Het deelplan heeft een intieme sfeer, een eigentijdse uitstraling en ligt dichtbij het winkelcentrum van Keijzershof. Met de realisatie van de laatste dertien woningen is deelplan Vogelwijk af. Voor meer informatie: www.woneninkeijzershof.nl.