Robert den Toom licht spreekwoordelijk al een tipje van de sluier op.  Het uiterlijk van de nieuwe Alfa Romeo Giulia is vanaf donderdag 23 juni te zien in de showroom.
Robert den Toom licht spreekwoordelijk al een tipje van de sluier op. Het uiterlijk van de nieuwe Alfa Romeo Giulia is vanaf donderdag 23 juni te zien in de showroom.

De nieuwe Giulia, onmiskenbaar Alfa Romeo

advertenties

YPENBURG – De nieuwe Alfa Romeo Giulia, daarmee maakt Alfa Romeo zijn rentree in het D-segment. Hiermee volgt de Giulia de Alfa 159 op. De Alfa Romeo Giulia is de eerste auto die volgens de nieuwste designkenmerken van het Italiaanse merk is gemaakt.

Een nieuw tijdperk, een nieuwe standaard, een nieuwe Alfa Romeo. Dit merk heeft bij het ontwerpen van zijn auto's altijd gekozen voor een totaal eigen benadering. Technici en vormgevers die zich precies op het snijvlak begeven van design en passie. Liefde voor vooruitstrevende techniek komt samen met de onbedwingbare drang tot het opwekken van emoties.

Première
Net zoals zijn vele beroemde voorgangers is de Giulia ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt. "Ja ja, het heeft wel een tijdje geduurd, maar nu is het dan zo ver", zegt Robert den Toom van Alfa Romeo bij Preuninger Haagland. "We noemen dit dus het begin van een nieuw tijdperk. Van dit nieuwe model wordt erg veel verwacht. In de pers zijn al een heleboel zeer positieve rij-impressies verschenen. We denken dat ook het publiek snel de nieuwe Alfa Romeo Giulia zal omarmen."
De grote première van de Alfa Romeo Giulia vindt plaats tijdens de introductie bij Preuninger Haagland, van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juni. De landelijke introductie zal bij alle dealers van Alfa Romeo veel bezoekers trekken. De mensen in deze regio gaan natuurlijk naar Preuninger Haagland. "Wij zullen onze bezoekers uiteraard ontvangen met een Italiaans hapje en drankje om op een feestelijke manier met de Giulia kennis te maken, een auto die meteen veel bewondering zal oogsten", besluit den Toom.


Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag (Ypenburg)
www.preuninger.nl
(070) 307 39 50