Start bouw Fase 3B in Keijzershof Pijnacker

advertenties

PIJNACKER – De bouw in nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker is in volle gang. De verkopen gaan goed. Nog deze maand begint de bouw van de volgende en tevens laatste dertien woningen van Fase 3B in deelplan Vogelwijk.

Voor projectontwikkelaar BPD alle reden om op dinsdag 21 juni samen met de kopers, aannemer Adriaan van Erk, wethouder Jaap van Staalduine van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en andere betrokkenen een feestje te vieren. De kopers van de Vogelwijk Fase 3A vieren het feestje mee.
Tijdens het feestje op de bouwplaats wordt de eerste paal van de laatste dertien woningen geslagen. Wethouder Jaap van Staalduine verleent hieraan dus zijn medewerking. Na de officiële handeling en enkele speeches krijgen de kopers de mogelijkheid kennis te maken met hun toekomstige buren tijdens een borrel en een gezellige barbecue. De nieuwe woonwijk Keijzershof ligt aan de rand van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en bestaat uit vier deelgebieden: De Erven, De Boszoom, De Eilanden en Het Centrum. Deelplan Vogelwijk is onderdeel van deelgebied Het Centrum. Informatie: www.woneninkeijzershof.nl.