Henk van Vliet voor het gebouw van Van Vliet Temmink Bouwprojekten
Henk van Vliet voor het gebouw van Van Vliet Temmink Bouwprojekten

Gaat niet bestaat niet bij Van Vliet Temmink Bouwprojekten BV

advertenties

DEN HOORN - Van een klemmende deur tot een compleet nieuwbouwproject: Van Vliet Temmink Bouwprojekten, aan de Harnaskade 14a, heeft alle kennis en ervaring in huis om zowel particulieren als bedrijven van dienst te zijn.

De lijst met onlangs geklaarde klussen van Van Vliet Temmink Bouwprojekten is imponerend. Een nieuw bedrijfspand voor Plusbakker Van Leeuwen in Den Hoorn, onderhouds- en servicewerkzaamheden van twee woonwijken in Maarssen, het gerenoveerde verenigingsgebouw Het Notenschip in Schipluiden, 38 gerestaureerde hotelkamers in het Amsterdamse Mr. Jordaan, de verbouwing van de eerste verdieping van Den Haag CS, onderhoudswerkzaamheden op Schiphol. "Voor ons is niets te veel of te groot", lacht Henk van Vliet. "Ik vind het leuk om mee te denken met de klanten en met de best mogelijke optie te komen, zowel bij grote bedrijfsprojecten als bij een uitbouw van een woning of een nieuwe keuken voor een particuliere opdrachtgevers."
Ruim 40 jaar is Henk Van Vliet werkzaam in het vak. Op zijn 22ste was hij al uitvoerder en vond hij het leuk om goed te plannen en overzicht over bouwprojecten te houden. In zijn vestiging in Den Hoorn werkt hij samen met vakbekwame mensen. "We werken netjes, hebben oog voor detail en de afwerking, houden ons aan de planning en nemen zowel hele kleine als hele grote klussen aan. Gaat niet bestaat niet bij ons."

Telefoon: 015-2618883
Website: www.vanvliet-temmink.nl