Verkoopadviseur Peter Eggermont van KIA Van Leeuwen Delft bij de KIA Rio, een occasion die op dit moment bij het bedrijf centraal staat (foto:: Martijn Linthorst)
Verkoopadviseur Peter Eggermont van KIA Van Leeuwen Delft bij de KIA Rio, een occasion die op dit moment bij het bedrijf centraal staat (foto:: Martijn Linthorst)

De KIA Rio, je rijdt er in weg voor je er erg in hebt

advertenties

DELFT – KIA Van Leeuwen aan de Schieweg 53 heeft niet alleen een groot aanbod van de nieuwste KIA-modellen. Ook heeft het bedrijf een groot aanbod occasions. Het aanbod blijft niet beperkt tot KIA, maar omvat ook auto's van vele andere merken.
Deze keer staat centraal de KIA Rio, een occasion die voor 9.900 euro rijklaar wordt aangeboden. Niet alleen met een half jaar BOVAG-garantie, maar er zit ook nog fabrieksgarantie tot 6 juni 2019 op. "Alle occasions zijn altijd aan een grondige inspectie onderworpen voordat ze in de verkoop gaan", meldt verkoopadviseur Peter Eggermont. "Afleverkosten inclusief een onderhoudsbeurt conform schema. Eventueel is er een nieuwe APK, indien nodig. Niet voor niets hebben wij al jaren lang een goede naam in tweedehands auto's."
Het voltallige team van Van Leeuwen Delft onthaalt u in de gezellige showroom graag op een lekker kopje koffie. Van Leeuwen Delft is een autobedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf vertegenwoordigt sinds 2010 met veel succes het snel groeiende Zuid-Koreaanse merk KIA. Het merk dat bekend staat om de 7 Jaar KIA Garantie: zekerheid en kwaliteit.
Bij Van Leeuwen Delft staat altijd een lekker kopje koffie klaar. Het doel van alle medewerkers van dit bedrijf is om de klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Het Delftse autobedrijf onder leiding van Marien van Leeuwen zet zich actief in voor langdurige klantrelaties. Inmiddels heeft hij een fijn team, met mensen die u graag en bovenal persoonlijk adviseren op het gebied van mobiliteit. "De inzet van vakkundige en gedreven medewerkers en het streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid", vat Marien van Leeuwen samen. "We kijken uit naar uw komst."
Nog even terug naar die 7 Jaar KIA Garantie, die zekerheid en kwaliteit biedt. Elke KIA wordt namelijk afgeleverd met 7 Jaar garantie. Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 kilometer zorgeloos rijden en zeer lage onderhoudskosten. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om een KIA te leasen. Private Lease betekent zonder investeren zorgeloos genieten. Onbezorgd rijden in bijvoorbeeld de KIA Picanto en dat voor een vast en laag maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. "Het is eigenlijk een bijzondere manier van huren", zegt Van Leeuwen. "U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar." Telefoon: (015) 256 08 79. Internet:
www.kia-delft.nl.