Marco repareert een tablet met een beschadigd scherm.
Marco repareert een tablet met een beschadigd scherm.

Smartphone en tablet snel en vakkundig gemaakt, met behoud van gegevens

kijk op de wijk

DELFT – Telefoons en tablets met schade zijn bij GSM Paradise in goede handen. Reparaties worden ter plekke snel en vakkundig uitgevoerd, met behoud van gegevens.

De meeste huishoudens hebben tegenwoordig één of meerdere tablets of smartphones in gebruik. Maar helaas: alles kan kapot. Vooral het scherm is een kwetsbaar onderdeel, waar al gauw een ster, scheur of erger in zit na een onfortuinlijke valpartij. En een nieuwe telefoon aanschaffen is prijzig. Gelukkig kan iedereen met een beschadigde of kapotte smartphone of tablet terecht bij GSM Paradise aan de Brabantse Turfmarkt. Cliff en Marco bemannen samen de Delftse vestiging van GSM Paradise. "Wij hebben een één-uurs reparatieservice. We repareren de telefoon vakkundig, terwijl de klant wacht. Vrijwel alles is te repareren bij een smartphone of tablet. We hebben veel onderdelen op voorraad. En wat we niet in huis hebben, daar kunnen we vaak snel via een van de andere vestigingen van GSM Paradise in Zoetermeer en Rijswijk aankomen. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan hanteren wij de slogan 'no cure, no pay'."
Niet alleen particulieren vertrouwen op de reparatievaardigheden van GSM Paradise, dat dit jaar het tienjarig bestaan viert. Bedrijven en instellingen als het Stanislascollege, de Rabobank, Riboglas, Siemens Nederland en Klaverblad Verzekeringen zijn trouwe en tevreden klanten. GSM Paradise werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen en geeft een garantie van drie maanden. "En de mensen zijn hun data en gegevens niet kwijt, wat meestal wel gebeurt wanneer ze hun telefoon of tablet terugsturen naar de fabrikant voor reparatie", aldus Cliff en Marco.
GSM Paradise combineert de vakkundige reparatie met een shop vol accessoires. Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van wel vijfduizend hoesjes voor de telefoon en tablet. Maar ook voor laders en beltegoed kun je bij GSM Paradise terecht. Cliff en Marco hebben nog een nuttige tip: "Wie het scherm van zijn apparaat optimaal wil beschermen, kan kiezen voor 'tempered glass'. Dit is een dun glaslaagje, dat over het scherm heen wordt geplakt. Niet duur, en het zorgt voor een goede extra bescherming."
GSM Paradise vindt u aan de Brabantse Turfmarkt 47. Er zijn ook vestigingen in Rijswijk (In de Boogaard) en Zoetermeer (het Stadshart). Meer informatie: tel. 06 – 14488553 en www.gsm-paradise.nl.