Jeroen van der Werf demonstreet de ID48, speciaal voor transpondersleutels van uiteenlopende automerken.
Jeroen van der Werf demonstreet de ID48, speciaal voor transpondersleutels van uiteenlopende automerken.

Nieuwe machine ID48: programma-uitbreiding van Sleutelspeciaist Delft

advertenties

DELFT – Bij Sleutelspecialist Delft is sinds enige tijd de nieuwe transpondermachine ID48 aanwezig. Deze machine is geschikt voor de kenmerkende transpondersleutels van de merken Fiat, Skoda, SEAT, Volvo, Audi, Opel en Volkswagen.

Auto's die draaien op deze transpondersleutels zie je veel op de weg. Nagenoeg alle exemplaren uit elk bouwjaar van deze merken zijn hiermee uitgerust. Nu kunnen ze met de service van Sleutelspecialist Delft ook snel bijgemaakt worden. "Dat gaat heel makkelijk met deze machine", legt Jeroen van der Werf uit. "Bij het plaatsen van de transpondersleutel in de machine ID48 wordt deze afgelezen. De gegevens gaan razendsnel naar Silca in Italië en van daaruit wordt de juiste, vernieuwde code terug gestuurd. Uiteindelijk wordt deze in de transpondersleutel geherprogrammeerd."
In verband met deze gang van zaken, is het wel noodzakelijk dat de klant even met de auto langs komt. Van problemen met parkeren hoeft geen sprake te zijn. De klant kan kosteloos parkeren op het Rietveld of de Verwersdijk. "Wij als Sleutelspecialist maken het onze klanten graag makkelijk", vertelt Jeroen. "We melden de klant eenvoudig aan via de app. Geef in de winkel uw kenteken door, zoek vervolgens met de auto even een geschikt plekje in de buurt. Even aanmelden met de code en het kentekenparkeren wordt helemaal automatisch geregeld. Gratis parkeren zonder hoofdbrekens."
Naar de mogelijkheid transpondersleutels na te laten maken volgens de ID48 richtlijnen was in de winkel altijd veel vraag. Dat laten herprogrammeren gaat nu heel snel, het duurt een kwartiertje en het is klaar. Een prima toevoeging op ons bestaande programma."
De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan niet stil. Veel nieuwe auto's worden al lang niet meer uitgerust met een contactslot met een gewoon autosleuteltje. De nieuwere modellen hebben autosleutels met een startonderbreker en een transponder. Bij Sleutelspecialist Delft werken behalve Jeroen ook Roland, Kevin en Igor, stuk voor stuk echte sleutelspecialisten, die alle vragen kunnen beantwoorden op het gebied van gewone huissleutels en autosleutels.

Sleutelspecialist Delft
Verwersdijk 2
(015) 213 32 26
www.sleutelspecialistdelft.nl