Minder vetrolletjes met de afvalmethodes van het YiHe Acupunctuurcentrum
Minder vetrolletjes met de afvalmethodes van het YiHe Acupunctuurcentrum

Tijd om af te vallen

advertenties

DELFT - Wil je nog wat pondjes kwijt om er straks in je zwemkleding goed uit te zien? Afvallen op de Chinese manier kan helpen. Het YiHe Acupunctuurcentrum aan de Choorstraat 25 biedt verschillende oplossingen waarmee je gemiddeld vier kilo in vier tot acht weken verliest.

"Als iemand problemen heeft met afvallen, benaderen we dat op de Chinese manier", legt acupuncturist Wei Wang uit. "Eet je veel koolhydraten, suiker en zout? Ga je laat naar bed, beweeg je wel voldoende, ben je regelmatig in de buitenlucht? Als het lichaam uit balans is, raken de drukpunten langs meridianen, die met de energie van de organen corresponderen, uit balans. Bij problemen met afvallen zien we vaak dat de milt de vochthuishouding niet goed reguleert. De voeding wordt dan niet goed in het lichaam omgezet in energie en het lichaam houdt vet en vocht vast."

Afvallen
Het YiHe Acupunctuurcentrum biedt drie methodes om beter af te vallen en in balans te komen.Ten eerste het kruidencomplex Gracilla met onder andere de werkzame stof Glucomanan. "Dit preparaat vermindert de eetlust en bevordert de vetverbranding, ook in de organen", licht TuiNa massagetherapeut Yan Ma toe.Daarnaast kun je bij het YiHe Acupunctuurcentrum een massage met een flexibele borstel en kruidenolie ondergaan en als derde mogelijkheid een behandeling met ultrasound en kruidengel. "Bij deze fysieke behandelingen gaan de drukpunten die verstopt zijn open en stromen de meridianen weer beter door" vertelt Yan Ma. "De bloeddoorstroming wordt bevorderd en het lichaam kan de afvalstoffen beter kwijt." Voor deze beide behandelingen is het belangrijk om eerst drie dagen achter elkaar en daarna twee keer per week te behandelen.
Na vier tot acht weken zijn de positieve effecten van de Chinese afvalmethodes merkbaar. Gemiddeld is vier kilo gewichtsverlies mogelijk, maar dat is niet het enige. "Veel mensen voelen zich na de behandelingen ook positiever, meer ontspannen en slapen beter" reageert Wei Wang enthousiast. "Dat is het effect van een behandeling die op de hele mens is gericht." En zo doet het YiHe Acupunctuurcentrum haar naam eer aan. Vrij vertaald betekent YiHe namelijk vrede en vreugde.

YiHe Acupunctuurcentrum
Telefoon: 015-7505170
Website: www.acupunctuurdelft.com