Afbeelding

Muziek aan Zee met The Black Albino's

cultuur

De legendarische Black Albino's staan zondag 5 juni in de muziekkoepel van The Boulevard of Golden Oldies in Kijkduin. 

The Black Albino's is een band die al sinds de vroege jaren zestig bestaat, met steeds uitstekende muzikanten in hun gelederen. Ze brachten succesvolle singles uit, kregen veel aandacht van de media en waren te horen in programma's op radio en tv. Hun optredens spreken zeer tot de verbeelding en trekken nog steeds veel én enthousiast publiek. 

Al die heerlijke hits uit de jaren '50 en '60 komen langs tijdens hun wervelende optredens zoals zondag in Kijkduin.

De band bestaat uit: zanger Willem Rozing met zijn zwoele en mooie stem. Hans Gantevoort is uiterst vaardig  op zijn Fendergitaar, Dirk van der Beek de gedreven drummer, Simon Lardenoije met zijn uitstekende basspel. Paul v.d. Voort Maarschalk speelt en zingt nog als in zijn beste dagen bij Peter & his Rockets. Op gitaar of op saxofoon, hij doet dit met hart en ziel.  De passie en de fantastische sound van de band slaan al gauw over naar het publiek. Ook bekende muzikanten zoals Leo Bennink van The Motions en Dihl Bennink van Tee Set speelden ooit in The Black Albino's.

Op het Deltaplein op Kijkduin zullen zondag vanaf 15.30 uur instrumentale en vocale nummers te horen zijn van onder meer Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Beatles, The Rolling Stones, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, The Searchers en vele anderen.

De toegang is gratis.

Dit evenement wordt u aangeboden door de Stichting Beach Resort Kijkduin in samenwerking met de ondernemers van Kijkduin.

Bij slecht weer zal het evenement niet doorgaan.