Uw oude meubel weer als nieuw dankzij Meubelstoffeerderij Kool
Uw oude meubel weer als nieuw dankzij Meubelstoffeerderij Kool

Meubelstoffeerderij Rein Kool geeft oude meubels een tweede leven

lopende zaken

DELFT – Menigeen heeft op zolder of achterin de schuur nog een oud meubelstuk met een grote historische waarde staan, dat door de tand des tijds niet gespaard is. Als u dit meubel een tweede leven gunt, bent u bij Meubelstoffeerderij Rein Kool aan de Ampèreweg 12 aan het juiste adres.

Al een halve eeuw kunt u gebruikmaken van de vakkennis en de diensten van Meubelstoffeerderij Rein Kool. Rein kreeg het stofferen met de paplepel ingegoten en dankzij zijn leermeesters heeft hij dit ambacht helemaal in de vingers gekregen. Hij steekt van begin af aan al zijn hele hart en ziel in zijn werk, dat je rustig zijn passie mag noemen: het restaureren en stofferen van meubelen.
"Meubels verdienen zo vaak een tweede kans, en met een goed uitgevoerde herstoffering krijg je dat voor elkaar", aldus Rein. Een prettige bijkomstigheid is, dat mensen weer in staat en bereid zijn om geld uit te geven aan de restauratie van meubelen uit vroeger tijden. "Waarom de prijzen in een meubelstoffeerderij wat hoger liggen? Dat zit 'm in de vele arbeid die hiermee gemoeid is. Meubelen restaureren en stofferen, dat is het betere handwerk", legt Rein uit.
Wanneer u een bezoek brengt aan de stoffeerderij van Rein Kool aan de Ampèreweg 12, kunt u met eigen ogen de stoffen en leersoorten bekijken waarmee gewerkt wordt en een offerte laten uitbrengen. Na een vrijblijvend gesprek en inspectie van het meubel, gaat de meubelstoffeerderij ermee aan het werk. Het meubelstuk wordt bij u thuis opgehaald, en als het werk klaar is ook weer teruggebracht. Meubelstoffeerderij Rein Kool, gespecialiseerd in antieke stoffering, is bereikbaar via tel. 015 – 2126210 en online: www.rjkool.nl.