De verkoop van SuperKlavertje is vorige week donderdag feestelijk van start gegaan.
De verkoop van SuperKlavertje is vorige week donderdag feestelijk van start gegaan.

SuperKlavertje is feestelijk begonnen

Algemeen

DELFT - De verkoop van SuperKlavertje is vorige week donderdag feestelijk van start gegaan. De locatie in Klavertje Delft was goed te herkennen door de versiering met posters en vlaggen.

Overal kwamen bezoekers het parmantige mannetje SuperKlavertje tegen. De verkoopruimte was dit keer de houten 'nissen' hut, die was aangekleed met tekeningen, plattegronden, impressies en foto's. Het hele team van Weboma stond paraat om iedereen te helpen aan informatie. Heel treffend droegen de promotiedames werkkleding, want SuperKlavertje is weer een Weboma woonproject volgens het concept Je-Eigen-Huis-Bouw-Je-Zelf, waarbij de koper zelf zoveel mogelijk zijn eigen huis bedenkt en ontwerpt. Het team van Weboma liet daarvan allemaal voorbeelden zien: een extra grote eetkeuken, een woonkamer met meer licht, veel slaapruimte, een separate gastenverdieping en nog zoveel meer. Het kan allemaal.
Het ontwerpen en samenstellen gaat heel gemakkelijk aan de hand van een schetsboek waar mensen in kunnen tekenen, plakken, knippen en kiezen. Dat is heel leuk en ook hele gemakkelijk om te doen. Door al die eigen ontwerpen ontstaat er straks een hele gevarieerde en speelse buurt met 30 grote eengezinswoningen. Prijzen vanaf 274.900 euro v.o.n. De verkoop van SuperKlavertje is dus begonnen. Misschien is het ook wel iets voor u: een zelf bedacht eigen huis. Kijk eens op www.klavertjedelft.nl. Daar kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en krijgt u meteen het schetsboek mee. Weboma is heel benieuwd naar de ideeën en staat klaar om iedereen verder te helpen.