Een ruim assortiment broeken ligt bij Steendam Herenmode op u te wachten.
Een ruim assortiment broeken ligt bij Steendam Herenmode op u te wachten.

Broekenweken bij Steendam Herenmode tot en met zaterdag 4 juni

lopende zaken

DELFT – Wie op zoek is naar een nieuwe broek van de hoogste kwaliteit, doet er verstandig aan om binnenkort een bezoek te brengen aan Steendam Herenmode tijdens de Broekenweken.

Tot en met zaterdag 4 juni biedt de Delftse herenmodezaak in samenwerking met haar fabrikanten een grote selectie broeken (zo'n 250 stuks) aan tegen interessante actieprijzen. "We hebben zowel jeans als katoenen broeken in 5-pocket en flatfront", verduidelijkt Arjan Steendam. De winkel beschikt over een zeer groot maatassortiment. "Wij proberen voor iedereen een geschikte broek in huis te hebben. Ook voor de man die 2.10 meter is of een kilootje meer weegt." De ideale gelegenheid om je garderobe voordelig uit te kunnen breiden. Als voorbeeld noemt Steendam de Vanguard jeans VTR 510. Normaal gesproken betaalt u voor dit exemplaar 119,95 euro, maar tijdens de Broekenweken is deze broek voor slechts 69 euro verkrijgbaar.

'Broekenweekgeschenk'
Omdat Steendam Herenmode de grootste Gardeur dealer in de regio is, is dit merk ook groots vertegenwoordigd in deze actieperiode. Alle broeken worden aangeboden voor bedragen tussen de 59 en 79 euro. Een leuk extraatje dit jaar is het 'Broekenweekgeschenk'. Bij aanschaf van één broek ontvangt u een paar Harold sokken kado, zolang de voorraad strekt.
Steendam Herenmode is gevestigd aan de Wijnhaven 20 in Delft, en is zeven dagen per week geopend: maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Zie ook www.steendam.net.