Directeur Dito Tomas Mollema (rechts) en verkoopadviseur Paul Staal in de showroom van Mazda Haagstad in Den Haag.
Directeur Dito Tomas Mollema (rechts) en verkoopadviseur Paul Staal in de showroom van Mazda Haagstad in Den Haag.

Nu bij Auto Haagstad: Mazda2 en Mazda3 nu extra aantrekkelijk in GT-M Line uitvoering

advertenties

DEN HAAG – De populaire GT-M Line van Mazda is geherintroduceerd. Aantrekkelijk en sportief getinte versies van de Mazda2 en Mazda3.

De GT-M Line is gebaseerd op het middelste uitrustingsniveau, de TS en TS+. Net onder de topversies. Toch beschikt de Mazda GT-M Line standaard over een aantal interessante opties van deze meest luxe uitvoering. De Mazda2 GT-M Line is gebaseerd op de TS-uitvoering en biedt een breed pakket extra's. De Mazda2 TS is standaard al voorzien van onder meer cruise control, een lederen stuurwiel, handgrepen en versnellingspookknop, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel en elektrische ramen voor èn achter. "De GT-M Line biedt daar boven op nog eens de volgende extra uitrusting", vertelt Dito Tomas Mollema van Mazda Haagstad. "Een uitrusting met 16-inch lichtmetalen GT-M Line velgen MZD Connect, HMI Commander, 7-inch LCD touchscreen kleurenscherm, een geïntegreerd navigatiesysteem, climate control, parkeersensoren achter, stoelverwarming vóór, een licht- en regensensor, mistlampen vóór, Lane Departure Warning (LDW) en privacy glass voor de achterste zijruiten en de achterruit."
De Mazda2 GT-M Line met 1.5 SKYACTIV-G 90 5MT heeft 21 procent zakelijke bijtelling en is er voor 16.490 euro. "En dan is er nog de Mazda3 GT-M Line, die gebaseerd is op de TS+ uitvoering", gaat Mollema verder. "Standaard al rijk uitgerust en in GT-M Line uitvoering ook nog eens met een achteruitrijcamera, 18-inch lichtmetalen velgen, 'Dark Gunmetal', een stoelbekleding in de combinatie pasticheleder of suède, DAB+ audio, een in hoogte verstelbare passagierstoel en een geïntegreerd navigatiesysteem." Als Hatchback met 2.0 SKYACTIV-G 120 voor een prijs van 24.990 euro.

Auto Haagstad
Mercuriusweg 15A
2516 AW Den Haag
(070) 304 01 10
www.haagstad.nl