Bij Spareribline is tegenwoordig ook heerlijk soft- en schepijs verkrijgbaar.
Bij Spareribline is tegenwoordig ook heerlijk soft- en schepijs verkrijgbaar.

Spareribline introduceert op tweede pinksterdag de Gratis IJsdagen

lopende zaken

DELFT – Zomers weer doet de zin in ijsjes flink toenemen. De Spareribline speelt hier handig op in en biedt haar klanten nu ook heerlijk soft- en schepijs aan – op een aantal dagen zelfs gratis.

Wie trek heeft in heerlijke spareribs en kipgerechten, is al sinds jaar en dag aan het juiste adres bij de Spareribline. Het vlees wordt in de eigen keuken gemarineerd en gebraden. U kunt uw bestelling laten bezorgen of zelf afhalen. Wie deze lekkernijen komt afhalen in de zaak aan de Hugo de Grootstraat 96, ontdekt gelijk de nieuwste specialiteit van de Spareribline: heerlijk softijs, milkshakes en ambachtelijk bereid Italiaans schepijs. "Ik ben al een tijdje bezig met het ijsverhaal", maakt Dave te Dorsthorst van de Spareribline duidelijk. "We hadden natuurlijk al bakjes ijs in huis van Ben & Jerry's, maar dat is toch wat anders dan gewoon een lekker soft- of schepijsje op een hoorntje. De kwaliteit van het ijs speelt hierbij een grote rol, ik wil alleen het beste voor mijn klanten. Het schepijs haal ik bij twee Italiaanse broers met een eigen ijsfabriekje, die precies weten wat het ambacht van schepijs maken inhoudt." Dave heeft ook suikervrije en lactosevrije ijssmaken in huis.
De Spareribline is van woensdag tot en met zondag geopend van 16.30 uur tot 21.00 uur voor spareribs en kip: op diezelfde dagen kan men voortaan van 13.00 uur tot 22.00 uur ijs kopen. Om kennis te maken met de ijsspecialiteiten van de Spareribline, heeft Dave een leuke actie bedacht. "We zijn op maandag 16 mei, tweede pinksterdag, geopend. Op die dag en op de woensdagen 18 en 25 mei en de zaterdagen 21 en 28 mei organiseren we de Gratis IJsdagen. Wie op die data tussen 13.00 uur en 14.00 uur en tussen 21.00 uur en 22.00 uur langskomt, krijgt zijn softijs en schepijs gratis." Daarnaast biedt de Spareribline de milkshakes in vier smaken (aardbei, banaan, vanille en kersen) van 0,3 liter tot en met eind mei aan voor slechts één euro.