Elise van Veen met de producten van Forever.
Elise van Veen met de producten van Forever.

Met Clean9 slanker en gezonder de zomer in, dankzij aloë vera

kijk op de wijk

DELFT – Voordat we op vakantie gaan, willen we graag snel en blijvend van de vetrolletjes en overbodige kilo's af. Met het Clean9 programma valt u snel af en maakt u tegelijkertijd uw lichaam schoner en gezonder.

Aloë vera wordt op diverse manieren gebruikt. Veel mensen kennen het als een bestanddeel van cosmetica: het sap van deze plant kan worden gebruikt als wondmiddel en tegen zonnebrand. Maar deze plant heeft ook een reinigende werking op de ingewanden van de mens en kan gebruikt worden om af te slanken en gezonder te worden. Speciaal voor dit doel is Clean9 ontwikkeld, een programma om te helpen met het afvallen en het werken aan een betere gezondheid met behulp van aloë vera-producten.
"Deelnemers aan Clean9 reinigen gedurende negen dagen hun lichaam met speciale maaltijden, shakes en aanverwante voedingsproducten, maar ook tabletten en crèmes, waarin aloë vera zit verwerkt. Daarnaast geef ik hen advies over methoden om gezond en slank te blijven: naast het gebruik van de producten met aloë vera is het belangrijk om voldoende te bewegen." Aan het woord is Elise van Veen uit Delfgauw. Ze heeft veel ervaring met Clean9 en de reinigende werking die ervan uitgaat. "Op zaterdag 4 juni ga ik weer met een nieuwe groep mensen van start, die het Clean9 reinigingstraject gaan volgen om slank de zomer in te gaan. Het zijn altijd bijzondere momenten, wanneer de deelnemers aan den lijve ondervinden wat de effecten op hun gewicht en hun welbevinden zijn."

Op zoek
Het Amerikaanse bedrijf dat onder meer de producten voor Clean9 levert heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Hierdoor is Elise namens deze onderneming op zoek naar mensen, die een nieuw vak willen leren en gaan uitoefenen. "Met tien tot vijftien uur per week werken kun je een leuk extra inkomen verdienen. Het gaat niet alleen om verkoop van producten, je kunt ook met een ander onderdeel van de distributie aan de slag", legt Elise uit. "Leeftijd speelt geen rol, het gaat erom dat je de kansen grijpt die je worden geboden." Ze haalt een gedenkwaardige uitspraak van Henry Ford aan: 'If you always do what you've always done, you'll always get what you've always got.'
Wie wil deelnemen aan Clean9 of een leuke bijverdienste zoekt, kan zich met naam en telefoonnummer aanmelden via e-mail: elise@flp.com.