Vestigingsmanager Pieter Dekkers bij de Nissan Qashqai, nu met voordeel tot wel 5.000 euro te koop bij Zeeuw & Zeeuw.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers bij de Nissan Qashqai, nu met voordeel tot wel 5.000 euro te koop bij Zeeuw & Zeeuw.

Upgrade Dagen bij Zeeuw & Zeeuw Nissan

advertenties

WATERINGEN – Het zijn op dit moment Upgrade Dagen bij Zeeuw & Zeeuw. Bij aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai kan het voordeel oplopen tot wel 5.000 euro!

Waar bestaat al dat voordeel dan wel niet uit. Het voordeel is onder andere een inruilpremie van 3.410 euro en daar bovenop nog eens extra een accessoires-cheque ter waarde van 500 euro. "Het wordt helemaal aantrekkelijk om voor de Nissan Qashqai te kiezen, vanwege de gratis vier jaar garantie", legt vestigingsmanager Pieter Dekkers uit. "En ook het onderhoud is gedurende vier jaar helemaal gratis."
De vierjarige garantie- en onderhoudsregeling is altijd in combinatie met een uiterst voordelige Nissan All Inclusive financiering van minimaal 5.000 euro. Ga over tot de aanschaf van een Nissan Qashqai bij Zeeuw & Zeeuw, profiteer van dit voordeel, dat alleen tijdens de Upgrade Dagen van toepassing is. "Als klap op de vuurpijl, datgene waar deze speciale dagen onder andere naar zijn vernoemd, is de regeling voor drie jaar gratis upgraden van het navigatiesysteem", aldus Dekkers.
De Nissan All Inclusive financiering, dat is natuurlijk vooral wat de aanschaf van een Nissan Qashqai dezer dagen zo aantrekkelijk maakt. Deze actie is van toepassing op dertig speciaal ingekochte Nissan Qashqai's. "De voorraad is dus beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent", aldus Dekkers. "Kom snel eens bij ons langs en laat u informeren over alle regelingen en mogelijkheden."
Het bedrijf Zeeuw & Zeeuw staat onder leiding van de zussen Marie-Lise en Michèle Zeeuw, beiden geboren en getogen in Delft en samen ruim achttien jaar werkzaam in de autobranche. Zeeuw & Zeeuw heeft twee Nissan-vestigingen, waarvan één in Zoetermeer en één in Wateringen. U kunt bij Zeeuw & Zeeuw terecht voor de nieuwste Nissan-modellen, ruim 75 occasions van verschillende merken en prijscategorieën, onderhoud en reparatie, APK-keuringen en schadeherstel.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
Wateringen
(0174) 63 80 60

Platinastraat 47
Zoetermeer
(079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl
www.nissanwinkel.nl