Aan de nieuwbouwbuurt Schoemaker Plantage is zondag 22 mei een gezellige picknick.
Aan de nieuwbouwbuurt Schoemaker Plantage is zondag 22 mei een gezellige picknick.

Delftse picknick met live-muziek en lekkere hapjes

wonen

DELFT – Bij de Delftse nieuwbouwbuurt Schoemaker Plantage is zondag 22 mei een picknick en iedereen is welkom.

Het is hier dan mogelijk om bij te praten met familie en vrienden, nieuwe mensen te ontmoeten, kinderen te laten spelen en lekkere hapjes te eten. De organisatie zal hier deels voor zorgen, maar zelf meebrengen mag natuurlijk ook. Ondertussen kan worden genoten van de live-muziek van Rapaille. Wie hier wel zin in heeft, kan zich aanmelden via e-mailadres info@schoemakerplantage.nl. De eerste tien aanmelders krijgen een mooi 'Delftse Picknickkleed'. Wie zich niet aanmeldt, is zondag 22 mei ook van harte welkom.
Daan van Voldaan is erbij met zijn stoere Coffee Land Rover. Hij schenkt gratis koffie, thee en limonade met wat lekkers. Ook Yannis en Esther van de Griekse Olijf zijn er. Zij delen kleine hapjes uit én verkopen er een paar voor een vriendenprijsje. De live-muziek wordt verzorgd door Impresariaat Willem. Wil je zelf je kunsten vertonen? Doen! Er is een open podium.

Kinderen
Kinderopvang Plukkebol organiseert een leuke activiteit voor de kinderen. Heb jij even tijd om een wandelingetje te maken door het nieuwe woongebied 'Schoemaker Plantage'? De organisatie creëert een route van de picknicklocatie naar de Schoemakerloods, waar een leuke 'giveaway' al op de bezoekers ligt te wachten.
De picknick is van 12.00 tot 15.00 uur en het picknickveld bevindt zich aan de Schoemakerstraat 97 in Delft. Zie voor meer informatie www.schoemakerplantage.nl.