Melissa de Ruiter nodigt u uit voor een bezoek aan schoonheidsinstituut BeauMel
Melissa de Ruiter nodigt u uit voor een bezoek aan schoonheidsinstituut BeauMel

Schoonheidsbehandelingen voor jong en oud bij BeauMel

advertenties

DELFT - De behandelingen bij schoonheidsinstituut BeauMel, aan de Hugo de Grootstraat 35, laten zowel jonge als rijpere vrouwen, maar uiteraard ook de mannen weer stralen. Voor iedereen die een leuke Moederdag verrassing zoekt, heeft BeauMel nu een speciale actie tot 8 mei: 10 % korting op alle producten en bij aankoop van een cadeaubon een presentje.

Marmeren vazen met pastelkleurige veren, een enorme kroonluchter en mahoniehouten vitrines vol verzorgingsproducten. Zodra je over de drempel van schoonheidsinstituut BeauMel stapt, treedt je binnen in een weldadige wereld waar vakkundige behandelingen een mooiere versie van jezelf onthullen. "Wij voldoen aan de strenge eisen van de GGD die ons iedere drie jaar weer een vergunning verleent", laat eigenaresse Melissa de Ruiter trots weten."

Jonge vrouwen
BeauMel biedt behandelingen en verzorgingsproducten voor iedere vrouw en voor ieder budget. Een nieuwe lijn voor meisjes tussen de 12 en 25 jaar is Lady Green op organische basis. "Deze basishuidverzorging beschermt, reinigt, hydrateert en gaat acne tegen. Daarnaast zorgt de make up van deze lijn voor een natuurlijke look." Ook belangrijk voor jonge vrouwen is de acnebehandeling, geregistreerd door de Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS). Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden deze behandeling die bestaat uit een peeling, dieptereiniging en afsluitend masker.

Rijpere vrouwen
Voor de rijpere vrouw heeft Melissa beautytips die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek."Permanente make up is niet alleen mogelijk bij de wenkbrauwen of als eyeliner, ook de lipcontouren kun je versterken door ze te omlijnen. Bij het ouder worden vervaagt namelijk de overgang van lip naar huid. De omlijning heeft een verjongend effect en is slechts een tint donkerder dan je eigen lipkleur." Een ander aandachtspunt voor de ouder wordende vrouw is de structuur van haar handen. Met microdermabrasie en crème van het merk Alessandro vervagen rimpels en pigmentvlekken." Daarnaast is dunner wordend haar een probleem waar veel vrouwen boven de 40 mee kampen. Gelukkig is er voor hen een oplossing. De Revitalash ReGenesis vol krachtige peptiden en verzorgende plantenextracten versterkt het haar en zorgt voor jaloersmakend volume.

Alle leeftijden
Voor alle leeftijden geldt dat je er met een gebruinde huid energieker en stralender uitziet. Als voorbereiding op de zomer kun je bij BeauMel een tanningbehandeling in een kabine krijgen maar er bestaat ook een thuispakket van zowel het merk Sunjunkie als Marc Inbane.

Telefoon: 015-2121215
Website: www.beaumel.nl