Arjan Koen, Kayleigh Wijers en Ilse 't Mannetje van saladebar HAKA, die na het werk van RODI beter opvalt.
Arjan Koen, Kayleigh Wijers en Ilse 't Mannetje van saladebar HAKA, die na het werk van RODI beter opvalt.

HAKA... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Saladebar HAKA aan de Wijnhaven 13 is sinds kort nóg beter te vinden. RODI reclame & belettering zorgde er voor een kleurrijke raambelettering en maakte een buitenbord met meer illustraties van het bijzondere assortiment.

HAKA zit alweer bijna één jaar in Delft. "We hadden al die tijd al raambelettering. Met het oog op het toeristenseizoen en de zomer wilden we iets meer kleur in de zaak brengen", vertelt Arjan Koen. Op het buitenbord staat het concept van HAKA nu deels uitgelegd. "Aan de ene kant staan enkele ingrediënten van onze do-it-yourself slowjuice uitgelicht. Op de andere zijde lichten we het concept van de do-it-yourself-salad toe." De reclame werkt, merkt Koen. "Nu voorbijgangers van buiten nog beter kunnen zien wat we binnen bieden, zien we een toename in het aantal mensen dat hier binnenstapt. We zijn hartstikke blij met het werk van RODI."

Salades zijn de basis voor HAKA. Gasten kunnen er kiezen uit zeven chef's-Salads. Het is tevens mogelijk salades zelf samen te stellen volgens zes vaste stappen. Verder heeft HAKA vele verse sappen en smoothies, warme gerechten als soepen en stoofpotten èn rauwe taartjes. Bij alle producten staat voorop dat het oprecht, gezond en lekker is. Zie voor meer info www.thehaka.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.