Eigenaresse Rima Hassan Saïd aan het werk in Kapsalon Saïd.
Eigenaresse Rima Hassan Saïd aan het werk in Kapsalon Saïd.

Kapsalon Rima heeft ruimte voor nieuwe schoonheidsspecaliste, manicure of pedicure

advertenties

DELFT - Bij Kapsalon Rima aan de Buitenwatersloot 25 kun je niet alleen je haar laten knippen, verven of kappen, ook schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk. Er is momenteel ruimte beschikbaar voor een schoonheidsspecialiste, pedicure of manicure.

"Bij ons is heel veel mogelijk tegen schappelijke prijzen", zegt eigenaresse Rima Hassan Saïd trots. "We knippen dames, heren en kinderen met én zonder afspraak." De kapsalon is gespecialiseerd in opgestoken kapsels en Aziatisch haar. Daarnaast epileren de kapsters ook wenkbrauwen en gezichtshaar op de Oosterse manier, dus met garen. "Dat heeft een perfect resultaat en de haren blijven langer weg dan wanneer je met een pincet of hars werkt."
Naast de kappersbehandelingen zijn er ook altijd vele schoonheidsbehandelingen mogelijk geweest. Kapsalon Rima is nu op zoek naar een schoonheidsspecialiste, manicure of pedicure die het team wil versterken in de shop-in-shopruimte. "We nodigen mensen met een erkend diploma van harte uit om contact met ons op te nemen", laat Rima weten.
Wilt u als lezer van de Delft op Zondag eens kennismaken met Kapsalon Rima? Neem deze tekst mee en u krijgt 10% korting op een behandeling!

Telefoon: 015-2159553
Website: www.kapsalonrima.nl