Bij Knippen & Scheren worden klanten ouderwets in de watten gelegd.
Bij Knippen & Scheren worden klanten ouderwets in de watten gelegd.

Voel je weer echt man of vrouw bij kapsalon Knippen & Scheren

advertenties

DELFT – Knippen & Scheren is sinds 1 maart 2015 een nieuwe naam in Delft. Voorheen voerde deze kapsalon met trots de naam Moliér Hairstyling.

"Doordat wij hebben besloten om het Barbierschap terug te brengen in de salon, bleek dat de naam Moliér Hairstyling niet meer volstond, het dekte simpelweg de lading niet meer", aldus het kappersteam. "Al snel was de naam Knippen & Scheren een feit, met die naam op het raam weet je direct waarvoor je onder meer bij ons terecht kan." Knippen & Scheren is dan ook een unieke kapsalon waar dames volgens de laatste trends alle denkbare diensten aangeboden krijgen op het gebied van hairstyling.
Heren kunnen bij Knippen & Scheren aan de Papsouwselaan 444 terecht voor een 'vintage' behandeling in het barbiersgedeelte van de zaak. Geheel volgens oude traditie kan men zich laten scheren, snor en baard laten bijwerken of modelleren of zich laten knippen. Zoals Evert het noemt: 'tutten met ballen', een broodnodig stukje aandacht dat je als moderne man nodig hebt. In deze snelle, drukke tijd is het niet meer vanzelfsprekend om ouderwets in de watten gelegd te worden. Een stevige behandeling in de barbiersstoel zorgt echter voor een energieke impuls!

Beleving
Knippen & Scheren wil klanten een beleving bieden, weg van alle hedendaagse drukte. De klant staat weer centraal en op een voetstuk en krijgt meer dan waar voor zijn of haar geld. Vrouwen voelen zich weer echt vrouw en mannen voelen zich weer echt man! "Wij werken zonder afspraak, dus loop eens bij ons binnen of bel ons even als je meer informatie wilt hebben." Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 015 - 261 38 67 of kijk op de website www.knippen-scheren.nl.