Anna Kovári, de nieuwe voorzitter van de Stichting Delft Mama, in blauwe jurk en met laarzen, omringd door vrijwilligers. (foto: Erika Brouwer Fotography)
Anna Kovári, de nieuwe voorzitter van de Stichting Delft Mama, in blauwe jurk en met laarzen, omringd door vrijwilligers. (foto: Erika Brouwer Fotography)

Nieuwe website en nieuw Buddy-programma Delft MaMa

advertenties

DELFT – Een nieuwe website voor de Stichting Delft MaMa, te vinden door op het internet www.delftmama.nl in te tikken. Hier kun je alles lezen over de stichting, die sinds 2007 het welzijn van internationale zwangere vrouwen en gezinnen met kinderen van nul tot en met twaalf jaar in de Delftse regio bevordert.

Het aantal leden is de laatste jaren flink gegroeid naar ruim achthonderd. En er is een nieuwe voorzitter, in de persoon van Anna Kovári. Zij legt uit: "Een dynamisch team van vrijwilligers heeft hard gewerkt om, naast onze actieve Facebook-groep, een website te ontwikkelen die fris en bruisend is. Het is een bron van praktische informatie geworden van en voor deskundigen en, toekomstige, ouders. Het doel dat we willen bereiken is, dat deze website en onze andere social media accounts een platform worden voor lokale dienstverleners en ondernemers, die met internationale ouders en hun kinderen in contact willen komen."

Stichting SliDe
De Stichting Delft MaMa is daarnaasy begonnen met een programma genaamd SliDe. Op hun verzoek worden internationale gezinnen en aanstaande ouders in Delft in contact gebracht met een vrijwilliger van de Stichting Delft MaMa. Deze zal zich gedurende zes sessies van twee uur inzetten om de nieuwkomers in de stad Delft te verwelkomen en wegwijs te maken.

Meer informatie over SLiDe kan men vinden op de website www.delftmama.nl.


De Stichting Delft MaMa is te volgen via Twitter @delftmama. En via Facebook: www.facebook.com/groups/delftmama.