Colin Sweens, de nieuwe accountmanager Zakelijk Markt van Zeeuw & Zeeuw.
Colin Sweens, de nieuwe accountmanager Zakelijk Markt van Zeeuw & Zeeuw.

Het nieuwe gezicht voor de zakelijke markt bij Zeeuw & Zeeuw

advertenties

WATERINGEN – Zakelijke klanten van Zeeuw & Zeeuw gaan een langdurige verbintenis aan met dit autobedrijf. De zaken moeten dan ook goed geregeld zijn, naar ieders tevredenheid. Het is dan ook van belang, dat zakelijke klanten de juiste 'feeling' ervaren. De verdere dienstverlening moet natuurlijk onberispelijk zijn.

Zeeuw & Zeeuw is de Nissan-dealer voor de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag en het Westland en staat onder leiding van de zussen Michele en Marie-Lise Zeeuw. In de persoon van Colin Sweens heeft Zeeuw & Zeeuw de best denkbare accountmanager Zakelijk Markt kunnen binnenhalen. Sinds januari is Colin Sweens aan het bedrijf in Wateringen verbonden. "Ik ben hier het vaste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten", zegt Sweens, die al jarenlange ervaring in de automotive heeft. Hij heeft al bij diverse andere bedrijven in deze branche gewerkt en weet dus van uiteenlopende andere merken van de hoed en de rand. "Het vaste aanspreekpunt, of het nu gaat om de aanschaf, lease, fiscaliteiten en advies op het gebied van elektrisch vervoer, iedere zakelijke klant gaat met mij om de tafel", aldus Sweens. "En dan kan het zowel gaan om bedrijfswagens als om personenauto's."
Al naar gelang de wensen van de klant, ontvangt de accountmanager Zakelijke Markt hen op zijn kantoor op de eerste verdieping van de vestiging Wateringen. Of hij komt bij het bedrijf van de klant langs. Om gezamenlijk tot een passend voorstel te komen. "Groot en klein zakelijk, het kan gaan om een order van meerdere voertuigen, maar ook om één exemplaar voor bijvoorbeeld een ZZP'er. Onlangs nog heb ik een goede deal afgesloten met de Gemeente Den Haag. Die gemeente heeft diverse elektrische voertuigen afgenomen."
De ambities die Colin Sweens binnen de autogroep Zeeuw & Zeeuw heeft zijn heel vastomlijnd. Het is zijn eerste doel om al zijn klanten zo veel mogelijk te 'ontzorgen'. Daarnaast moet er zakelijk een goede samenwerking zijn, ook met diverse andere bedrijven in de regio.
De vestiging in Wateringen is sinds deze maand een Nissan Business Center. Hier kunt u alle Nissan-modellen bekijken, advies krijgen, ook financieel en natuurlijk uw auto aanschaffen. De dealer verleent service die bij de ondernemer past. Bij reparatie of onderhoud krijgt u altijd een gelijkwaardige auto of een auto uit een hoger segment mee. "In de werkplaats worden alleen originele Nissan-onderdelen gebruikt", verklaart Sweens. "En de klant krijgt achteraf een overzichtelijke factuur, waarop alle onderdelen en werkzaamheden duidelijk staan gespecificeerd. Natuurlijk krijgt u hier drie jaar garantie."

De bedrijfsvoertuigen van Nissan zijn de ENV-200, de Pick-Up 300, de NV-400 en de N Truck 400. Gewone modellen die ook zakelijk erg in trek zijn: de Nissan Leaf en de Nissan Qashqai. Accountmanager Colin Sweens kan u er alles over vertellen.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
Wateringen
(0174) 63 80 60

Platinastraat 47
Zoetermeer
(079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl